Okazii.ro dezvăluie Topul Produselor Plus de Ziua Copilului

De la Trenulețele Fisher Price la Rochiile Hello Kitty, de la Bakugani la Barbie, vânzătorii Okazii.ro și-au epuizat stocurile cu cele mai dorite produse de Ziua Copiluluijucării, accesorii și hăinuțe pentru cei mici. Și pentru că în echipa Okazii sunt mulți părinți, știm că ar fi de folos un Top al Produselor Plus pentru 1 Iunie 2011, care să dea și altor tați și mame câteva ponturi pentru hiturile anului în Lumea Copiilor.

 

Creată ca un instrument de inspirație pentru părinții din România, lista Okazii prezintă cele mai căutate, mai noi și mai cumpărate produse destinate copiilor. Personajele preferate de micuți sunt locomotiva Thomas, Barbie balerina, legendarii Bakugani, Mickey Mouse și Hello Kitty. Pentru momentele de distracție, hiturile verii sunt tricicletele Smart Trike, jumperul Peg Perego, centrele de joacă VTech, Go Kart-urile și noile componente Lego City.

Pentru bebeluși, părinții au decis – scaunele tip masă de la Fisher Price, scaunele auto Britax Romer, seturile multifuncționale Stokke Xplory, jucării Chicco și cărucioare Quinny. Una din categoriile preferate ale mamelor, fashion pentru cei mici, produce și surpriza listei Okazii: un număr impresionant de produse sunt cumpărate pentru copii între 1 și 3 ani (de 2 ori mai multe decât pentru nou-născuți și preșcolari, la un loc!). Trendurile anului în Mini Fashion sunt sandalele Geox, hanoracele Nike, rochiile Zara pentru primele plimbări, treningul Adidas și tricourile Polo by Ralph Lauren.

De la an la an, părinții apelează tot mai mult la Okazii.ro – un loc unde găsești un plus de bucurie pentru copii, mai ales atunci când produsele pe care le vrei nu se comercializează în magazine clasice sau au prețuri exagerate.

 

„Vânzătorii Okazii sunt întotdeauna un plus pentru părinții porniți pe shopping”, spune Daniel Bucă, Okazii.ro Senior Business Analyst, Director of Toys și tată. „Am făcut această listă, cu ajutorul mamelor și taților de la Okazii.ro, pe baza căutărilor obiective și subiective pentru cele 46.787 de produse care sunt azi la vânzare în categoria Lumea Copiilor. Așa o să le fie și părinților shopperi mai ușor să identifice și să cumpere numai super produse pentru copiii lor, acum de Ziua Copilului și în restul anului”, adaugă Daniel.

 

Categoria Lumea Copiilor de pe Okazii.ro este cel mai frecventat loc de shopping pentru părinți din toată țara. Numărul impresionant de produse, viteza cu care brandurile de top intră în oferta Okazii și efervescența celui mai mare marketplace din țară fac din Okazii un loc de referință pentru trendurile in materie de produse destinate copiilor.

 

„Piața Okazii este un instrument grozav de măsurare în timp real, pentru a afla care sunt cele mai hot produse pentru copii ale momentului”, mai spune Daniel Bucă. „Experiența în alți retaileri online pentru copii mă face să apreciez și mai mult plusul de produse Okazii, oferta în continuă evoluție. Okazii.ro e un barometru pentru ceea ce își doresc părinții din România. Lucrul acela care aduce shopping-ului ceva în plus.”

 

 

Despre Okazii.ro

Okazii.ro este astăzi cel mai activ shopping center din țară, cu peste 3 milioane de români care fac shopping online împreună. Milioane de produse sunt zilnic în vânzare, în uriașul catalog Okazii – de la electronice la obiecte de colecție, fashion, IT sau cărți. Fiecare serviciu marca Okazii aduce un plus fiecărei sesiuni de shopping: Garantat Okazii pentru retur, Plata Escrow pentru siguranța tranzacției, Vânzători Premium pentru activitate excelentă și surpriza anului, Livrare Gratuită Okazii.ro.  

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu