Noile preturi Fan Courier pentru coletele cu Garantie de Livrare

Din 25 februarie 2014 intra in vigoare noul parteneriat dintre Okazii.ro si Fan Courier. Conform acestuia, preturile coletelor cu Garantie de Livrare sunt conform grilei de mai jos:
[table caption=”” width=”200″ colwidth=”10|100|50″ colalign=”left|center|center|center”]
Greutate colet,Livrare locala,Livrare in Romania ,Moneda
1,9.92,14.88,RON
2,11.16,16.12,RON
3,12.40, 17.36,RON
4,13.64,18.60,RON
5,14.88,19.84,RON
6,16.12, 21.08,RON
7,17.36,22.32,RON
8,18.60,23.56,RON
9,19.84,24.80,RON
10,21.08, 26.04 ,RON
Fiecare kg in plus,1.24 ,1.24,RON
[/table]

 

44 de comentarii la „Noile preturi Fan Courier pentru coletele cu Garantie de Livrare

          1. Razvan

            Ce am intrebat eu si ce raspundeti dvs. Ce treaba am eu cu garantia de livrare? Pe mine ma intereseaza daca aveti contract cu vreun transportator ce permite verificarea coletului inaintea platii. As aprecia un raspuns direct si lipsa cailor verzi pe pereti.

          2. Razvan

            Atunci faceti cumva sa va modificati contractul de colaborare cu Fan Courier intrucat ei permit verificarea coletelor si impun o taxa modica de 2.5 lei pt procedura asta. Aveti f mult de castigat daca implementati si dvs aceasta solutie. Aveti intentii bune, dar nu stiti sa le implementati.

    1. Adelina

      Costurile de transport afisate sunt valabile doar pentru produsele
      insotite de Garantia de Livrare. Parteneriatul dintre Okazii.ro si Fan Courier pune la dispozitia vanzatorilor posibilitatea de a trimite colete cu taxe de transport mai mici, insa la punerea in vanzare este optiunea vanzatorului ce politica de livrare si cost de transport alege. Taxa de livrare a unui produs poate varia si in functie de caracteristicile fizice ale acestuia.

      Răspunde
  1. Adelina

    Aceste costuri de transport sunt valabile pentru produsele insotite de Garantia de Livrare iar in acest caz nu exista taxa de ramburs. Banii platiti de cumparator iti vor fi virati integral de Okazii.ro fara retinerea altor taxe.

    Răspunde
  2. mihai

    Buna Seara

    Nu am inteles prea bine!

    Aceste Costuri sunt doar pentru TUR ( trimis pachetul iar banii se transfera inainte in contul meu bancar sau in cel al Okazii !!!!! )

    SAU

    Aceste Costuri sunt atat pentru Tur ( trimis ) + Retur ( Ramburs ) si banii se Transfera Direct in Contul nostru bancar de catre Fun Courier sai in Prima Faza spre Okazii si APOI, Okazii catre NOI ( in contul bancar SAU ca si Alimentare Cont Okazii !!!!!!!! )

    Răspunde
  3. Andrei

    Am si eu o intrebare cum trimit si eu un colet in republica moldova si care este pretul …. as dori prin curierat dar si prin posta e ok imi poate spune cineva care este costul sau macar un link sa ma ajute !Multumesc anticipat

    Răspunde
    1. Adelina

      Un produs comandat prin Garantia de Livrare poate fi returnat doar in situatia in care acesta nu corespunde descrierii de pe site, nu si din alte motive ce tin de optiunile cumparatorului.

      Răspunde
  4. Ferr Fer

    NU inteleg un lucru okazii garanteaza clientului nemulțumit, ca va primi înapoi costul produsului inclusiv costul de livrare, iar la costul transportului retur se spune ca intotdeauna, cel care returneaza produsul va suporta și costurile acestui transport. NU vi se pare ca se bat cap in cap?

    Răspunde
    1. Adelina

      In cazul in care produsul este returnat pentru ca nu corespunde cu descrierea de pe site, cumparatorul este cel care suport costul de retur al coletului. Cumparatorului i se va returna pretul produsului plus costul de transport initial al coletului, platit de catre vanzator.

      Răspunde
    1. Adelina

      In momentul de fata cumparand cu Garantia de Livrare poti face mai mult de atat, dupa ce primesti coletul ai 3 zile la dispozitie sa verifici daca produsul primit corespunde cu descrierea de pe site. Daca produsul nu este cel descris pe site atunci Okazii.ro returneaza banii cumparatorului. Posibilitatea de verificare a coletului inainte de efectuarea platii catre curier nu este disponibila, momentan.

      Răspunde
  5. Romi

    Cum pot sa trimit un colet prin fan courier pt o vanzare cu Garantia de Livrare?
    Ma prezint la sediul Fan Courier de la mine din oras si spun ca e prin okazii?… sau am citit in legatura cu generarea unui cod AWB pe okazii dar nu am gasit nicaieri sectiunea pt asa ceva

    Răspunde
  6. diy2photo

    De ce apare la un aparat de fotografiat (sub 1 kg) livrare „Romania –
    FanCourier – 50,49 RO”, din tabelul de sus reiese ca o fi peste 25 de kg, sau cine impune acest pret?

    Răspunde
  7. diy2photo

    Nu inteleg, daca in tabelul de sus apare la 1 kg 14.88 lei, de ce un aparat foto sub 1 kg apare: „Livrare: Romania – FanCourier – 50,49 RON”, parca ar fi peste 20 kg. Am intrebat pe vanzator si spunea ca e generat de Okazii.

    Răspunde
    1. Adelina

      Atunci cand se pune in vanzare pe Okazii.ro si se alege ca si metoda de transport Garantia de Livrare, in functie de greutatea coletului introdusa de vanzator, aplicatia ii sugereaza acestuia preturile din tabelul de mai sus. Campurile cu preturile sugerate sunt editabile si vanzatorul le poate modifica pentru a adauga ce pret de transport doreste. Suma reala care se plateste pentru transport este cea din tabel.

      Răspunde
  8. Sergiu483

    Cand am generat documentul de transport mi-a aparut la un colet de 1 kg costul transportului prin fan curier de 17lei, iar cand a venit curieratul si i-am predat coletul am achitat 21 lei. Preturile afisate pe site contin tva sau nu?

    Răspunde
      1. Mihalcea Madalina

        Aproximativ aceeași problema o am si eu. Pe site îmi generează un cost transport de 33 lei iar când a mers vânzătorul la curier, SURPRIZĂ!!! 92 lei. Mi se pare si normal ca nu a mai făcut livrarea… Foarte neserioși cei de la FAN!!! Ma fac să renunț la okazii. Păcat!

        Răspunde
        1. Adelina

          Buna,
          Costurile de transport afisate in tabel sunt pentru produse cu greutatea sub 1 kg. Daca ceea ce ai comandat tu este un produs mai voluminos sau mai greu atunci pretul transportului poate fi mai mare.
          O zi placuta!

          Răspunde
  9. alin

    toti cumparatori sunt ingrijorati ca nu pot verifica coletele trimise inainte de a plati chiar si cu garantia de livrare cu care sunt protejati,eu as dori un beneficiu pt vanzator de la garantia de livrare pt ca eu in momentul livrarii platesc costul transportului si decat returul este suportat de okazii,faceti un contract cu firma livratoare sa constate ca obiectul livrat este exact cel expediat si returnarea se face din motive aiurea(cumparatorul nu are bani) si sa imi primesc bani inapoi pe transport

    Răspunde
  10. Krina

    Nu stiu ce se intampla cu Fan curierul dar ii din ce in ce mai greu sa dau de ei!!! eu trebuie sa ma milogesc ca pe banii mei sa vina si sa-mi ridice coletul! sau pur si simplu sunt invitata ca sa ma duc eu la sediul lor (care-i la marginea orasului)… pe banii mei! sunt foarte dezamagita, ieri n-am putut trimite un colet pur si simplu ca , curierul n-a avut timp de mine… sa vina cu 2 strazi mai incoace. am mers eu repede cu bicicleta sa-l prind dar nu mai era acolo si de atunci nu-mi raspunde nici la apeluri!!! iar la firma nr de tel tot timpul ii ocupat, nu pot depune nici macar plangere, nici la sediul central din bucuresti, unde dupa ce astept la robot, pur si simplu imi este inchisa linia! sunt foooooarte dezamagita! sa schimb acum la Cargus? doar in Cluj se intampla asa ceva???

    Răspunde
  11. simina

    Am vrut sa comand un produs de pe site si cand vreau sa finalizez comanda imi da o eroare prin care imi spune ca adresa de livrare nu este in aria fan courier..si anume oras Agnita, jud Sibiu. Dar eu stiu ca aceasta firma are livrari zilnice in acest oras. Care este motivul pt care nu pot sa fac comanda ?

    Răspunde
  12. Georgescu Mirela

    Buna,daca eu vreau sa cumpar un produs de la un vanzator ,sa zicem comod,care nu s-ar deranja sa impacheteze si sa duca coletul la posta,Ocazii poate prelua comanda, facuta in cosul de cumparaturil, de la vanzator si in baza cererii cumparatorului sa livreze prin fancurier ?daca eu cumparatorul pot cere fancurierului sa preia coletul si sa-l ambaleze corespunzator contra cost?
    SAU ,mai bine zis,Ocazii poate cumpara in numele meu si pentru mine un produs de la un vanzator care vrea numai predare personala in localitatea lui?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *