Livrezi oriunde in Romania, cu doar 12 Lei, prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare

Alege sa livrezi produse prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare si beneficiezi de tarife preferentiale de transport de doar 12 Lei (pentru coletele cu greutate de pana la 4 kg), indiferent de localitatea din Romania in care livrezi.

In plus, folosind serviciul Garantia de Livrare, clientii au siguranta ca primesc exact ceea ce comanda iar noi suportam taxele de retur.

Cum pot seta livrarea produselor prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare?

Daca livrezi produse din Bucuresti sau dintr-o localitatea resedinta de judet (descarca de aici lista localitatilor eligibile), poti opta pentru activarea serviciului Garantia de Livrare cu Posta Romana Prioripost in momentul in care pui in vanzare produsele. Dupa selectarea acestei modalitati de livrare va trebui sa precizezi si greutatea coletului: in functie de aceasta se calculeaza automat costul livrarii. Costul de livrare va fi retras din contul de utilizator in momentul in care curierul preia coletul.

De asemenea, produsele deja listate pe Okazii pot fi editate pentru a selecta noul curier, daca produsele se livreaza din localitatile mentionate anterior. In cazul unui numar mare de produse, ne poti contacta printr-un e-mail la suportgdl@okazii.ro.

Daca detii un magazin in cadrul Okazii.ro pot alege sa livrezi produsele prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare din sectiunea Detalii produs.

Lista completă de tarife pentru livrarea prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare:

De asemenea, vanzatorul nu va mai achita costul transportului la predarea coletului catre curier. Dupa ce coletul ajunge la cumparator si acesta confirma calitatea produsului sau daca au trecut trei zile si cumparatorul nu a facut nicio reclamatie, site-ul Okazii vireaza banii in contul vanzatorului, mai putin comisionul si contravaloarea transportului.

Care sunt pasii in procesul de vanzare?

In momentul in care primesti o comanda cu livrare prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare va trebui sa generezi documentul de transport din sectiunea Comenzi, sa il printezi si sa chemi curierul. Pentru a beneficia de tariful redus, la plasarea comenzii pentru preluarea coletului va trebui sa precizezi ca livrarea se face prin Bitfactor S.R.L.

Pentru mai multe detalii legate de parteneriatul cu Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare ne puteti scrie la suportgdl@okazii.ro.

Spor la vanzari!

15 comentarii la „Livrezi oriunde in Romania, cu doar 12 Lei, prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare

    1. Okaziiro

      Salut Cosmin,

      Colaborarea cu Posta Romana este inca la inceput, Vom lucra impreuna cu ei astfel incat, in functie de rezultate, sa crestem numarul de orase din care se pot face expeditii.

      O zi frumoasa

      Răspunde
    2. radu

      pentru ca numarul polpulatiei e mai mare si se presupune ca sunt mai multe trimiteri. astfel se face logistica la ridicaresi la un traseu se ridica mai multe colete asta pe hartie ca practic ….

      Răspunde
  1. radu

    Pai eu sunt din Roman…. (care nu e resedinta de judet) deci nu sunt eligibil pentru garantia de livrare prin posta, DPD nu reia contractul okazii iar fun courier e mai scump pe okazii decat pe olx.
    Prefer ca in cazul minunat in care vand si la voi pe site sa comand curier de pe olx unde e mai ieftin si in 4 zile am banii in plic sau cont asta daca nu am vandut deja acolo produsul.
    Ca sa vinzi cu garantia de livrare trebuie modificat pretul in ainte astfel daca vrei 30 de lei pe produs atuci vinzi cu 30 + 5 % cat ia situ comision ( 3,8 dar in euro si la cele mai mari cursuri valutare ) plus 2-5% comisionul bancii sau vinzi cu 30 dar vei primi in cont 25

    Răspunde
    1. Okaziiro

      Salut Radu,

      De asemenea, in functie de rezultate vom incerca extinderea optiunii de livrare prin Posta Romana Prioripost si pentru alte localitati.
      Referitor la costurile mentionate de tine dorim sa precizam ca livrarea prin Garantia de Livrare costa intre 12 si 14.28 lei (pentru un colet de un kilogram) iar costurile eventualelor retururi sunt suportate de catre noi. De asemenea, comisioanele sunt calcultate la cursul oficial al BNR.
      In ceea ce priveste colaborarea cu DPD lucram impreuna cu ei pentru reactivarea serviciilor in cel mai scurt timp astfel incat sa puteti expedia colete oriunde in Romania la preturi cat mai bune.

      O zi buna

      Răspunde
  2. Alex

    Sincer nu inteleg cand luati banii pe transport mai sus in text spuneti ca-i luati la ridicarea coletului de catre priori post dupa aia spuneti ca-i luati din ramburs atunci cand clientul primeste coletul si e confirmata livrarea. Cum ramane?
    Aici primul text: „Costul de livrare va fi retras din contul de utilizator in momentul in care curierul preia coletul.”
    Al doilea text: „Dupa ce coletul ajunge la cumparator si acesta confirma calitatea produsului sau daca au trecut trei zile si cumparatorul nu a facut nicio reclamatie, site-ul Okazii vireaza banii in contul vanzatorului, mai putin comisionul si contravaloarea transportului.”

    Răspunde
    1. Okaziiro

      Salut Alex,

      Atat costul transportului cat si comisionul Okazii.ro sunt retinute in mod automat atunci cand iti transferam suma de bani aferenta tranzactiei.
      In sectiunea Financiar a contului tau vei observa ca suma pentru transport va fi scazuta atunci cand este preluat coletul tau insa aceasta va fi alimentata in mod automat atunci cand facem plata catre tine.

      O zi buna

      Răspunde
    2. radu

      ii ia de doua ori. prima data cand ajunge curierul la tine iti ia din contul de okaziicam 3 euro pt transport si fac ei schimbul valutar din euro in ron ( cand tu ai incarcat in ron contu dar ei au schimbat in euro) si bineinteles comisionul.

      dupaia cand produsul ajunge si e platit (dac e platit) banii merg in contul de libra bank al okazii si stau acolo daca trimiti vineri 2 saptamani. (daca userul nu ridica coletul rsamai cu banii si comisionul luati din cont)
      dasca totul e ok , joi a doua saptamana okazii iti vireaza valoarea produsului din care se scade comisionul pentru vanzare ( 3,8%sau 5) si la care se adauga si comisionul bancii tale ca au intrat bani. apoi in contul tau de okazii reapare suma de transport si comisionul de vanzare. asa ca daca vinzi cu 100 vei receptiona cam 92. in cont

      Răspunde
  3. Filip Pruncu

    Deci, dupa ce cumparatorul a platit, mie in cat timp imi ajung banii? Inteleg ca imi intra in contul de okazii…. Dupa aceea trebuie sa transfer banii din contul Okaziii in contul meu bancar, ca sa-i pot ridica/folosi?

    Răspunde
    1. Okaziiro

      Salut Filip.
      Din momentul in care produsul este achitat de catre cumparator acesta are la dispozitie 3 zile lucratoare pentru a confirma calitatea. Dupa ce calitatea este conformata noi vom face plata catre tine in ziua de joi imediat urmatoare. In sectiunea Contul meu/Setari/Metode incasare poti seta codul IBAN pe care vrei sa il folosesti pentru incasari.

      O zi buna

      Răspunde
  4. Nuclear Donut

    Cum arata documentul de transport generat din sectiunea Comenzi? Cum se face precizarea ca livrarea se face prin Bitfactor S.R.L.? Verbal? In scris? Pe documentul AWB generat din site? Daca generez AWB-ul PRIORIPOST de pe site-ul Postei, acolo banii incasati de la cumparator se ramburseaza direct mie, numai prin mandat postal.

    „In momentul in care primesti o comanda cu livrare prin Posta Romana Prioripost cu Garantia de Livrare va trebui sa generezi documentul de transport din sectiunea Comenzi, sa il printezi si sa chemi curierul. Pentru a beneficia de tariful redus, la plasarea comenzii pentru preluarea coletului va trebui sa precizezi ca livrarea se face prin Bitfactor S.R.L.”

    Răspunde
    1. George Ilinca

      Salut Filip,
      Pentru a beneficia de tariful preferential este necesar sa generezi documentul de transport din contul de utilizator Okazii.ro.
      Atunci cand soliciti curierul telefonic sau pe e-mail, pentru preluarea coletului, este nevoie sa precizezi ca livrarea se va face prin intermediul contractului Bitfactor SRL.
      In cazul expedierilor prin Prioripost cu Garantia de Livrare poti primi rambursul intr-un cont bancar, prin mandat postal sau prin alimentarea contului. Modalitatea de primire a banilor poate fi selectata din sectiunea Setari/Metode incasare.

      O zi buna

      Răspunde
  5. Nuclear Donut

    Bine de stiut: am livrat colet prin PRIORIPOST. Cand tiparesti AWB-ul generat de Okazii.ro, formatul de tiparire sa fie A4 si original size (nu best fit, strech,…) ca sa poata fi scanat codul de bare AWB. Sunt impresionat de calitatea serviciilor PRIORIPOST superioare celor ale FAN COURIER (viteza livrare, comunicare, etc.).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *