Livrarea la locker disponibla pentru comenzile din Okazii.ro

Incepand cu data de 21.02.2023, Okazii.ro impreuna cu Fan Courier iti ofera posibilitatea de livrare a produselor la lockerele FANbox.

Este o metoda de livrare tot mai populara printre cumparatorii din mediul online, oferindu-le flexibilitate si costuri mai reduse in comparatie cu livrarea door-to-door. Integrarea acestei solutii de livrare in marketplace-ul Okazii.ro face parte din strategia noastra de imbunatatire continua a experientei de cumparare si de a oferi vanzatorilor instrumentele necesare pentru a raspunde la nevoile clientilor intr-un mediu dinamic.

In prezent, cumparatorii au la dispozitie aproape 400 de locatii FANBox unde pot opta sa le fie livrate produsele, numarul acestora fiind intr-o crestere continua. Lockerele sunt disponibile non-stop si sunt amplasate in locatii foarte accesibile.

Noua facilitate este disponibila in mod automat pentru produsele tale daca expediezi prin serviciul Garantia de livrare si daca produsele respective fac parte dintr-o selectie de categorii. Optiunea este activata in mod automat pentru aceste produse, fara sa fie nevoie de vreo setare din partea ta.
Atunci cand comenzile sunt realizate prin aceasta noua metoda de livrare, in locul adresei cumparatorului iti va fi afisata adresa si denumirea locker-ului pe care acesta l-a selectat. Tot ce trebuie sa faci este sa generezi documentul de transport (AWB) din contul tau Okazii.ro si sa expediezi produsul la locker-ul ales de cumparator.

Costul de livrare la un locker prin serviciul Garantia de Livrare este de 13.09 lei (TVA inclus).

Inainte de a expedia coletul trebuie sa te asiguri ca acesta nu depaseste greutatea si dimensiunile mentionate mai jos:
H (inaltime) = 40 cm
L (lungime) = 44 cm
W (latime) = 45 cm
Gretutate maxima: 29 kg

Daca nu livrezi deja prin Garantia de Livrare poti activa serviciul din sectiunea Detalii produs in cazul in care detii un magazin online sau, daca nu detii un magazin si ai un numar ridicat de produse ne poti contacta la adresa de email suportgdl@okazii.ro si vom face noi setarile necesare.

Spor la vanzari,
Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu