La Discount Shop incepe sezonul cadourilor

Se apropie sarbatorile si cei mai multi dintre cumparatori sunt interesati sa aleaga cadouri pentru cei dragi, decoratiuni de Craciun si alte articole de sezon. Astfel, in luna decembrie vanzatorii au noi oportunitati pentru a-si face cunoscuta oferta. Pentru a-i sustine in acest demers, vom continua campania Discount Shop, iar in saptamana care urmeaza vom promova cele mai bune oferte din categoriile:

Pentru a fi promovate in campania Discount Shop, produsele trebuie sa fie noi si sa aiba reduceri de pret. Echipa Okazii va selecta cele mai bune oferte care indeplinesc aceste conditii.

Poti participa si tu! Pregateste-te cu reduceri de pret atractive pentru cumparatori. Daca vrei sa economisesti timp, iti recomandam sa folosesti instrumentul de reduceri disponibil in contul tau.

Sansele de participare nu se opresc insa aici! Vom actualiza periodic produsele din campania Discount Shop, selectand si alte categorii de interes pentru cumparatori. Urmareste blogul Okazii pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Succes la vanzari!

prom dress online

Un comentariu la „La Discount Shop incepe sezonul cadourilor

  1. Pingback: Imagen Subliminal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *