Eliminarea calificativelor automate

Incepand cu data de 1 iunie, dupa incheierea unei tranzactii, in situatia in care cumparatorul nu iti acorda un calificativ, nu vei mai primi unul in mod automat din partea sistemului.

Am luat aceasta decizie in baza feedback-ului venit din partea cumparatorilor, pentru acestia fiind mai relevante calificativele de la alti utilizatori decat cele acordate in mod automat de sistem. Atunci cand un cumparator ia decizia de ahizitionare a unui produs acesta este interesat de procentul de calificative pozitive si mai putin de numarul acestora.

Okazii.ro promoveaza vanzatorii ce ofera servicii de calitate iar daca te numeri deja printre acestia cu siguranta nu vei fi afectat in mod negativ de aceasta schimbare. De asemenea este important de stiut ca nu vor fi sterse calificativele automate acordate pana la data de 1 iunie.

Pentru a incuraja cumparatorii sa acorde calificative, Okazii.ro foloseste un sistem de notificare ce le aminteste acestora ca trebuie sa acorde un calificativ, la 7 zile de la incheierea tranzactiei dar si inainte de a expira perioada de acordare a acestora.

Succes la vanzari!

9 comentarii la „Eliminarea calificativelor automate

  1. lista iptv

    Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. An excellent read. I will certainly be back.

    Răspunde
  2. Breaking News: Donald Trump's Personal Mobile / Cell Phone Numbers Leaked

    I appreciate your excellent writeup. It was truly enjoyable to read and I look forward to more engaging content from you! That said, I’m curious about how we can stay in touch and communicate further. This is Breaking News: Donald Trump’s Personal Mobile / Cell Phone Numbers Leaked (Donald Trump) details of which may be found here in this video of the former President Mr. Donald Trump

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *