Dublează-ți vânzările în online!

Ai deja un magazin online, F-E-L-I-C-I-T-A-R-I! Ți-ai ales deja o platformă, un procesator de plată și ai învățat cuvinte noi ca seo, adwords, bid, xml și rata de retur. Poate te-ai lamurit și că marfa….nu prea se vinde singură.   

Cum ar fi ca în loc de UN magazin să ai DOUĂ magazine? Fără altă bătaie de cap.
Imaginează-ți: ai un magazin la piața Romană și îți deschizi încă un magazin în Unirii, cu un vânzător plătit DOAR DACĂ VINDE, fără chirie, și fără stocuri în plus. 

Încă o platformă de e-commerce înseamnă DE OBICEI  bătăi de cap, integrări și o grămadă de timp consumat de departamentul de IT.  

Nu și aici. Din 2012 la okazii.ro ajutăm lunar peste 2.000 de magazine să-și vândă produsele către 200.000 de clienți cu comision doar la vânzare. 

Am înțeles în acești ani cum să facem din deschiderea unui magazin nou o oportunitate, și nu o bătaie de cap pentru antreprenori.
Am cronometrat cât durează deschiderea unui magazin, de când completezi formularul de deschidere până când poți începe să vinzi: 

  1. Completare formular cu date uzuale (nume, prenume, datele firmei) – 2 minute
  2. Urci logo, descriere, imagini cover, refolosești imagini pe care le ai deja – 4 minute;
  3. Incărcare produse: am integrat cele mai populare platforme ca OpenCart, Magento, PrestShop, WordPress, Joomla!, Interspire, cs.cart, osCommerce, ZenCart, Quick Cart, astfel incât să importăm produsele din magazinul tău existent și să nu te punem la muncă de două ori  ~ 15 minute

Cam asta este tot. Partea bună este că, odată produsele importate, vor fi sincronizate permanent cu magazinul și softul pe care deja îl folosești. Dacă modifici prețul în magazinul tău, se modifică și pe okazii. La fel și stocul, când vinzi ceva pe okazii comanda îți apare și ție pe site.

Ești un pic distrat ori obosit și te împotmolesti chiar și pe drumul simplu descris mai sus? Nu-i nimic, avem un departament dedicat celor nou ajunși pe okazii.ro. Ți se va răspunde la toate întrebările sau vei fi ghidat pas cu pas în finalizarea procesului de deschidere a noului tău magazin online. Ne poți scrie la adresa de email magazine@okazii.ro

Spor la vânzări!
Echipa Okazii.ro

Deschide magazin online cu 0 costuri 🚀