Cele mai scumpe mănuși din istoria României: mănușile lui Lucian Bute au fost vândute cu 10.001 euro pe Okazii.ro!

 

 București, 15 noiembrie 2011. Mănușile purtate de Lucian Bute în victoria din 9 iulie, la București, în fața francezului Jean-Paul Mendy, au devenit cele mai scumpe mănuși din istoria României! Scoase la licitație de primul antrenor al sportivului, Felix Păun, pe cel mai mare site de comerț online din România, Okazii.ro, mănușile au fost achiziționate pentru suma de 10.001 euro.

Suma-record a fost atinsă vineri 11 noiembrie, într-o cursă de două săptămâni care a inclus nu mai puțin de 47 de oferte din partea celor peste 8.300 de utilizatori care au vizitat Okazii.ro/campion, pagina oficială a campaniei.

 

Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro, susține că succesul licitației este și unul al sportului românesc:

“Această campanie de CSR ne-a arătat că mândria pe care românii o simt pentru campionii lor se poate materializa în proiecte ca acesta. 10.001 euro vor merge la Clubul de Box din Pechea, adică în viitorul sportului românesc. Cu acești bani vor fi susținuți tineri sportivi care pot deveni campioni pentru România, așa cum este Lucian Bute acum. Okazii.ro și-a luat angajamentul de a susține viitorii campioni ai României și le mulțumește celor care s-au alăturat campaniei ”Fii campion cu mănușile lui Bute!”.

 Oferta câștigătoare pentru mănușile cu care Lucian Bute și-a apărat pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie a fost făcută de compania Merkur Casino și Merkur Gaming.

Felix Păun, primul antrenor al sportivului, crede că licitația organizată împreună cu Okazii.ro arată cât de puternic este respectul românilor pentru campionul Lucian Bute.

Încă de la începutul acestei campanii, ne bazam pe o reacție pozitivă din partea publicului, însă ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a depășit orice așteptare. Susținerea Okazii.ro, a presei și a publicului a fost fantastică. Este impresionant să vezi ce putere pot avea aceste mănuși purtate de un sportiv care acum mulți ani pășea timid la în sala noastră de antrenament. Aceeași sală va fi acum renovată mulțumită lui Lucian Bute, devenit între timp campion mondial și motiv de mândrie pentru Pechea și pentru întreaga țară”, explică Felix Păun.

 

 

 

DESPRE OKAZII.RO

 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători și vânzători în fiecare zi. Cu 1,3 milioane de produse spre vânzare și 3 milioane de români care fac shopping în fiecare lună, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

 De 10 ani, Okazii.ro sprijină activ tinerii români, prin licitații cu scop caritabil. Odată cu licitația pentru mănușile lui Lucian Bute, Okazii.ro își afirmă misiunea de a contribui la formarea noii generații de campioni ai României.

 Printre proiectele precedente se numără licitațiile pentru pagaia lui Ivan Patzaichin, echipamentul de tenis al lui Ilie Năstase, halatul de joc al lui Leonard Doroftei, ghetele lui George Ogăraru sau tricoul de joc al lui Cristi Chivu. Toate fondurile obținute în urma acestor licitații au fost utilizate pentru a ajuta acei copii români care au nevoie de condiții mai bune pentru a-și realiza visurile.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu