Care sunt cele mai scumpe produse cumpărate din magazine.Okazii.ro?

În prezent, pe Okazii.ro există 636 de magazine online, ce au spre vânzare peste 774.000 produse noi.

Top 5 cele mai scumpe produse cumpărate din magazinele Okazii.ro.

Top 3 cele mai scumpe obiecte de colecţie şi artă cumpărate din Okazii.ro.


 

Bucureşti, 30 august 2012.În primele șapte luni ale anului 2012, utilizatorii Okazii.ro au dat dovadă de un interes sporit pentru cumpăraturile online, iar din achiziţiile acestora nu au lipsit produsele foarte scumpe. De exemplu, valoarea celui mai scump produs cumpărat din magazinele din Okazii.ro a fost de 3600 de euro, sumă ce a fost oferită pentru un echipament de DJ.

Principalul avantaj al cumpărăturilor din magazinele Okazii.ro este varietatea de produse şi de preţuri, care le permite românilor să aleagă, ei orientându-se după cum putem vedea atât către produsele scumpe, dar şi către cele la preţuri rezonabile.  Un număr de 636 de magazine pot fi accesate online, doar pe Okazii.ro,  printr-un simplu click. ”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manger Okazii.ro. Mai multe informații despre platforma de magazine Okazii.ro, în imaginea atașată – Cifre magazine.Okazii.ro.

 

Topul celor mai scumpe produse cumpărate din platforma de magazine Okazii.ro cuprinde: un echipament de DJ de 3600 euro, un telefon – de 2300 euro (marca Blackberry Porsche Design), un sistem desktop – de 2000 euro (marca Apple), un aparat foto – de 1800 de euro (marca Canon) și un CD player DJ –  de 1500 euro. Vă rog să consultați imaginea din atașament, topul celor mai scumpe produse cumpărate din platforma de magazine Okazii.ro.

 

Obiectele de colecţie şi artă, au fost şi ele în topul achiziţiilor făcute de utilizatori, dovadă că românii se orientează şi către obiecte rare atunci când cumpără online, pentru a-şi întregi colecţiile de mobilier, numismatică şi artă. Topul celor mai scumpe obiecte de colecţie şi arta cumpărate online pe Okazii.ro, în primele 7 luni ale anului cuprinde: un mobilier de cireş de 2500 euro, o monedă de aur inscripționată cu chipul lui Carol al II-lea – de 2500 euro, un gramofon – de 2116 euro, o statuie de marmură – de 2000 euro şi o cutie muzicală – de 1150 euro. Pentru mai multe informații, vă rog consultați imaginea din atașament – Topul celor mai scumpe obiecte de colecție din Okazii.ro.

 

Studiul Okazii.ro concluzionează faptul că românii cumpără online tot mai mult, iar produsele scumpe nu fac excepţie. De la sisteme desktop performante la obiecte de colecţie, de la telefoane exclusiviste la mobilier de cireș, de la echipamente de DJ la gramofoane, de la aparate foto  la monede –  toate fac parte din lista de cumpărături online a românilor din perioada ianuarie – iulie 2012.

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu peste 1,9 milioane de produse listate în toate categoriile şi circa 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

 

 

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu