Black Friday Okazii, reduceri de până la 70%

Utilizatorii Okazii vor beneficia de reduceri de preţ de până la 70% pentru un număr de peste 100.000 de produse. Black Friday Okazii va avea loc pe 23 noiembrie 2012, între orele 00:00 şi 24:00. Cumpărătorii vor putea achiziţiona la preţ redus produse electronice şi electrocasnice, telefoane mobile şi accesorii, cărţi, jucării sau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

În campania Black Friday Okazii îşi anunţă prezenţa şi V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys, Quick Mobile şi retailer-ul DOMO, care aduce pe Okazii peste 100 de produse electronice şi electrocasnice, cu reduceri de până la 50%.

Bucureşti, 21 noiembrie 2012
Numai pe 23 noiembrie 2012, Black Friday Okazii oferă românilor preţuri mai mici pentru mai mult de 100.000 de produse. Preţurile vor fi reduse cu până la 70% la produse din categoriile Electronice, Electrocasnice, Fashion&Lifestyle, Telefoane Mobile, Jucării, Cărţi şi Acesorii Auto-Moto. Comenzile se pot face atât pe site, cât şi telefonic la numărul 0374 187 888, între orele 00:00 şi 24:00.

„Conceptul de Black Friday debuteză în forţă anul acesta pe Okazii. Ne aşteptăm la un număr foarte mare de vizitatori, care să profite de reducerile consistente şi varietatea mare de produse de pe Okazii ”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.

 

Începând cu această dată, cumpărătorii de Fashion vor găsi în Okazii două noi secțiuni cu discount-uri permanente și promoții cu timp limitat, Fashion Time și Fashion Outlet. În premieră în România, cumpărătorii vor găsi discount-uri de până la 70%, selectate zilnic de echipa Okazii din peste 500 magazine din România.

Cu această ocazie retailer-ul DOMO îşi anunţă prezenţa pe Okazii, în calitate de magazin partener. DOMO participă în cadrul campaniei Black Friday Okazii cu peste 100 de produse electronice şi electrocasnice care vor avea reduceri de preţ de până la 50%.

Îi aşteptam pe români în număr cât mai mare la Black Friday Okazii să profite de super reduceri de până la 70%: pe 23 noiembrie, de la ora 00:00 la ora 24:00. Comenzile se pot face atât pe site, cât şi telefonic la numărul 0374 187 888.

Despre Okazii
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu peste 2 milioane de produse listate în toate categoriile şi aproximativ 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

 

Despre DOMO
DOMO este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice şi IT&C din România, lider de piaţa în retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, naţionale şi internaţionale.
Pe 23 noiembrie 2012, de Black Friday, DOMO va deschide propriul magazin online pe Okazii, în cadrul platformei Magazine.Okazii.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu