Noi imbunatatiri in listele de produse pe Okazii.ro

Posted in Vanzatori | 4 Comentarii

De curand, Okazii.ro a introdus o noua varianta pentru listarea produselor, urmarind imbunatatirea experientei de navigare a utilizatorilor. Optimizarea s-a realizat prin adaugarea unor elemente noi, menite sa conduca la sporirea performantelor inregistrate de listele de produse. Iata cateva dintre cele mai importante modificari:

Fotografii mai mari ale produselor
In urma analizei datelor si a feedback-ului colectat de-a lungul timpului de la utilizatorii nostri, am identificat dorinta cumparatorilor de a putea vedea fotografiile produselor la dimensiuni mai mari. Prin intermediul acestora, cumparatorii pot observa detalii sau caracteristici ale produsului de care sunt interesati, iar decizia de cumparare poate veni mai rapid.

Galerie foto in listare
Produsele pentru care vanzatorul a pregatit mai mult de o poza beneficiaza si de galerie foto in listare. Aceasta permite utilizatorilor sa acceseze rapid toate pozele unui produs, direct din listare, urmarind produsul din unghiuri diferite sau in contexte care ii evidentiaza calitatile.

Ball Gown Wedding Dresses

Ball Gown Wedding Dresses

Scurta descriere a produselor
In noua varianta, scurta descriere este afisata sub titlul produsului, direct in listare, iar cumparatorii vor putea vedea foarte usor toate informatiile suplimentare introduse de vanzator in procesul de punere in vanzare. O alta modificare, la fel de importanta, este legata de indexarea acestei scurte descrieri a produsului in motorul de cautare al Okazii.ro. Atunci cand un utilizator va realiza o cautare in cadrul site-ului, cautarea se va face si in continutul scurtelor descrieri. Produsele pentru care vanzatorul a adaugat si o scurta descriere vor beneficia astfel de o vizibilitate sporita atat la cautari, cat si la navigarea in listele de produse.

2

Pentru optimizarea rezultatelor, vom continua procesul de testare a modului de prezentare a produselor in listari. In viitor este posibil sa mai apara anumite modificari sau elemente noi, menite sa ofere utilizatorilor o experienta de navigare cat mai buna.

Spor la vanzari!

 • Ti-au fost utile informatiile?
 • Da   Nu
Spune-le si altora: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest
 • Valentin

  Da dar lucrurile astea ar trebui sa fie gratuite. De fapt ati implementat ceva care mai scoate niste bani din buzunarele vanzatorilor. De ce trebuie sa platesc eu “Experienta mai placuta in navigare a utilizatorilor(cumparatorilor)???

  • Buna Valentin,
   La ce fel de taxe te referi? Noile dezvoltari nu presupun costuri suplimentare din partea utilizatorilor.
   O zi placuta!

   • Valentin

    Scurta descriere era cu bani. Acum vad ca este gratuita.

 • LukAntonio

  Implementarile par bune la prima vedere, dar am observat ca ati eliminat 2 lucruri care mie mi se par importante:

  1. Nu mai apare in lista anunturilor care produse sunt noi si care second hand (stiu ca se poate selecta de sus din stanga, dar era mult mai usor de observat daca aparea la fiecare anunt in parte

  2. De numele utilizatorului nu mai este atasat linkul care ducea in pagina lui de produse. Acest link este foarte bun, pentru ca are potentialul de a creste vanzarile utilizatorilor care au multe produse cu valoare mica la vanzare. Un cumparator poate decide sa cumpare mai multe carti, spre exemplu, pentru ca scuteste taxe de transport in cazul unui colet cu mai multe carti.

  De asemenea, nu stiu daca e din cauza noilor schimbari sau din cauza perioadei din an, dar vanzarile au scazut drastic de cand s-a implementat noua afisare.