Promovări mai ieftine și mai eficiente

Am schimbat sistemul de promovări din Okazii.ro! 

Principiile pe care le-am urmat, culese din feedback-ul tău, sunt: recomandări mai bune, prețuri mai mici, mai multă transparență. 

Este un pas important pentru noi și pentru vânzătorii Okazii și așteptăm sugestii si sfaturi pentru a-l putea îmbunătăți în continuare. 

Recomandări inteligente 

Acum, când pui un produs in vânzare, iți calculăm promovările potrivite pentru acel produs și le grupăm într-un „pachet” de promovări recomandate. 

Recomandările sunt făcute cu ajutorului unui algoritm care folosește date statistice privind categoria produsului, prețul și alți factori pentru a calcula promovările care au cele mai mari șanse de a-ți vinde produsul. Un exemplu de astfel de pachet de promovări este în figura următoare: 

Recomandări pentru promovări

 

Promovări mai ieftine 

Am scăzut prețurile promovărilor externe în medie cu 20%. În plus, dacă alegi toate promovările recomandate, obții un discount suplimentar de 20% pentru ele (inclusiv pentru cele interne). 

Opțiunea de subtitlu  

Am adăugat posibilitatea de a scrie un subtitlu pentru produsul vândut, contra sumei de 0.1 EUR. Acest subtitlu apare în listele de produse din căutarile pe site.

Mai multă transparență 

Pagina de promovări include acum o zonă, mereu vizibilă, care afișează costul total al listării unui produs (vezi figura de mai jos). Prețul include costul pentru stocarea fotografiilor (cu excepția primei poze, care este în continuare gratuită), costul promovărilor și costul pentru subtitlu. În plus, pagina de confirmare a vânzării afișează încă odată toate costurile de punere în vânzare. 

Toate costurile punerii produsului în vânzare

 

Feedback 

Suntem încrezători că aceste schimbări te vor ajuta să vinzi mai bine ca înainte alegând promovări potrivite produsului tău, fără a cheltui mai mult ca în vechiul sistem. 

Pentru orice sugestii sau comentarii, te rugăm să ne scrii la sugestii@okazii.ro sau la pagina http://okazii.uservoice.com

Mulțumim! 

Echipa Okazii

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu