Noi facilitati pentru magazine. Acum importul produselor se face mai usor

Ai magazin si vrei sa pui in vanzare un numar mare de produse pe Okazii.ro? Acum beneficiezi de noi facilitati care iti simplifica si eficientizeaza aceasta etapa a vanzarii.

Cumparatorii au acces mai rapid la produsele tale datorita importului cu detectie automata

Sa presupunem ca ai un magazin online propriu din care vrei sa aduci produsele si pe Okazii.ro. Acum o poti face mai usor, folosind importul cu detectie automata. Aceasta facilitate te ajuta sa incadrezi imediat produsele in categoria corecta.

setare_detectie_automata

Setare detectie automata

 

Ce este nou? Pana acum, la importul automat era nevoie sa faci sincronizarea categoriilor din propriul magazin cu cele din catalogul Okazii.ro. Importul cu detectie automata te scuteste de acest pas. Produsele tale vor fi automat detectate si incadrate corespunzator, fara ca tu sa depui niciun efort.

Ce avantaje ai? Oferta completa a magazinului tau va fi disponibila mai rapid pentru toti cumparatorii de pe Okazii.ro. Poti verifica lista produselor cu detectie automata usor, oricand doresti, din interfata de administrare.

lista_detectie_automata

Lista detectie automata

Importul prin fisier Excel – o alternativa simpla pentru magazinele fara site-uri proprii

Importul automat nu este o solutie pentru tine? Iti propunem o alternativa foarte buna. Daca ai un magazin activ pe Okazii.ro, poti importa un numar mare de produse prin fisiere de tip Excel. Modelul de fisier poate fi descarcat din interfata de administrare a magazinului tau, prin intermediul acestui link.

import_excel

Import prin fisier Excel

 

Vrei sa vinzi mai mult? Ai acces direct la cele mai avantajoase solutii

Vizibilitatea magazinului tau creste daca folosesti metodele de promovare disponibile pe Okazii.ro. Promovarea speciala in liste si Extra Expunerea sunt doua dintre cele mai performante optiuni.

Promovarea speciala in liste se realizeaza prin bannere afisate atat deasupra listelor de produse, cat si in stanga acestora. Extra expunerea iti afiseaza produsele in sectiuni ale site-ului cu o foarte buna vizibilitate si cu public relevant (pe homepage, in pagina de cautare categorie, la cautarea unui produs inexistent etc).

Acum, pentru fiecare produs poti activa una dintre aceste optiuni de promovare, atat la importul automat, cat si la cel prin fisier Excel. Datele noastre arata ca produsele promovate au cu 60% mai multe sanse de vanzare. Pe langa posibilitatea de a vinde mai rapid, Okazii.ro iti ofera in mod frecvent si bonusuri la activarea promovarilor.

Profita de toate aceste noi oportunitati pentru a obtine cele mai bune rezultate cu magazinul tau pe Okazii.ro!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu