Ce modele de smartphone cumpara romanii? In ce judete se fac cele mai multe achizitii de smartphone?

Modelele de smartphone aflate in topul preferintelor de achizitie ale romanilor pe Okazii.ro, in luna septembrie 2013:

1. iPhone 5
2. iPhone 5S
3. iPhone 4S
4. iPhone 4
5. Samsung Galaxy S4

In top 7 al judetelor din Romania cu cele mai multe achizitii de smartphone:
1. Bucuresti
2. Cluj
3. Constanta
4. Timis
5. Prahova
6. Iasi
7. Brasov

Smartphone-ul este un gadget tot mai cautat de catre romani, numarul utilizatorilor fiind in crestere. Judetele din care s-au facut cele mai multe achizitii de smartphone in luna septembrie sunt: Bucuresti, Cluj, Constanta,Timis,Prahova, Iasi si Brasov.

Preferintele utilizatorilor Okazii.ro in luna septembrie 2013 s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume. Intr-un top 5 al celor mai cumparate modele de smartphone de pe Okazii.ro in luna septembrie a acestui an pe primele locuri se afla in ordine descrescatoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4  si Samsung Galaxy S4.
 
Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenta cautarile si achizitiile de smartphone si in perioada urmatoare.
Okazii.ro este singurul marketplace din online-ul romanesc in care noile modele de smartphone au putut fi achizitionate imediat după lansarea oficiala, iar iPhone 5S poate fi gasit  accesand adresa http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5s/,cu disponibilitate pe stoc la vanzatorii nostri si livrare in 24 h.

Bazandu-ne pe reactia si preferintele utilizatorilor nostri, estimam ca iPhone 5S va fi cel mai vandut  model smartphone in urmatoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declara Catalin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie – 30 septembrie 2013.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi.  Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Ramona Hromei
PR Officer Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389
E-mail: ramona.hromei@okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu