Categoria Auto-moto

In zona de Auto-moto de pe Okazii.ro, estimarile noastre plaseaza categoriile de Jante si Anvelope in topul rezultatelor pe acest segment de piata in luna septembrie.

Elementele de caroserie in special farurile, bara fata si oglinzile se numara printre cele mai cautate tipuri de produse si estimam ca in luna septembrie vor inregistra cresteri. Foarte cautate sunt si produse precum gps, navigatii dedicate si portbagaj auto.

Titlul este foarte important pentru ca, daca este corect construit, te poate ajuta sa vinzi mai mult. Titlul produsului trebuie sa contina elemente esentiale despre acel produs. Aici gasiti un articol despre cum trebuie completat un titlu.

Topul de categorii si aceste cautari precise te pot ajuta sa vinzi mai mult. Eu iti stau la dispozite pentru orice intrebare, in zona de comentarii.

Spor la vanzari!

Cristian Velicu – Manager Categorie Auto-Moto

Recomandare: Adaugati in titlu dimensiunile jantelor dar si cu ce masini sunt compatibile, deoarece cautarile de jante sunt pentru marca si model auto. De ce este important sa mentionati in titlu si in descriere compatibilitatea marca model auto, deoarece cumparatorul nu stie ce dimensiuni au jantele (in special pcd), nu este la fel de simplu ca in cazul anvelopelor.

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu