Calificative multiple pentru cumparatori

Pentru ca ne dorim sa va puteti gestiona activitatea de pe Okazii.ro intr-un mod cat mai facil, de acum aveti posibilitatea de a acorda calificative pozitive pentru toti cumparatorii intr-un singur pas. Practic, in pagina de acordare a calificativelor vei putea selecta toti cumparatorii carora doriti sa le acordati calificative dupa care, tot ce mai trebuie sa faceti este sa introduceti un comentariu iar apoi sa dati click pe „Acorda calificativ”
In acest fel veti putea sa le multumiti tuturor celor care au incheiat o tranzactie cu voi.

Multumim tuturor celor care ne-au transmis aceasta propunere prin interemediul forumului Voceautilizatorului.ro dar si pe alte canale.

Spor la vanzari!

Un comentariu la „Calificative multiple pentru cumparatori

  1. shoppinglist

    Da, foarte buna idee. Multumesc si eu celor care au facut aceasta propunere pe Voceautilizatorului si multumesc si echipei Okazii pentru ca a fost implementata.

    Asta va face diferenta pe termen lung fata de olx.ro si tocmai.ro. Asta va conta, faptul ca okazii lucreaza de foarte multi ani si in mod foarte serios la imbunatatirea site-ului si, chiar daca exista si probleme (unele chiar foarte serioase), okazii a ajuns departe si sunt convins ca va rezista „asaltului” celor doua site-uri concurente chiar daca acestea sunt sustinute de investitii masive. De altfel, poate si okazii va face investitii masive, cine stie…

    Multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *