Dublarea vizibilitatii Okazii.ro prin noul sistem de afiliere #seface

Posted in Vanzatori | Tagged | 13 Comentarii

Din noiembrie, toate produsele de pe Okazii.ro sunt promovate si prin sistemul de afliere. Datorita lui, mizam pe dublarea vizibilitatii pentru produsele Okazii.ro in urmatoarele sase luni – si vom ajunge undeva in jurul cifrei de 250 de milioane de afisari lunar.

Aceasta extra expunere nu ii costa nimic in plus pe vanzatorii de pe Okazii.ro. Dimpotriva, pot fi ei insisi platiti daca directioneaza trafic calificat catre produsele proprii.

In acest moment, Okazii.ro se bazeaza pe aproape 1500 de parteneri afiliati si estimam ca in sase luni vom ajunge la peste 5000 de parteneri.

Despre Sistemul de Afiliere Okazii.ro

In sistemul de marketing afiliat avem trei entitati. Pe de o parte avem Okazii.ro, pe de alta parte este partenerul afiliat, plus cumparatorul potential. In momentul in care o tranzactie este incheiata in urma unei promovari din sistemul afiliat, partenerul este platit direct de catre Okazii.ro, nu de vanzatorul produsului in cauza.

Fata de orice alt site de comert online, Okazii.ro are doi mari diferentiatori:

1. afiliatii pot promova atat produse noi cat si second hand. (mai putin bauturile alcoolice, tutunul si produsele de tip sex-shop)
2. oferta de produse vandute pe Okazii.ro este foarte diversificata oferind astfel posibilitatea site-urilor specializate sa gaseasca exact acele produse care se potrivesc publicului propriu.

Orice vanzator Okazii.ro poate deveni si partener afiliat aici.

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu
Spune-le si altora: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Taguri: