Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori   Pune in vanzare

Centrul Anti-frauda

Verifica numarul si calitatea calificativelor unui vanzator inainte de a apasa butonul Cumpara

Calificativele reprezinta un element prin care Okazii.ro se diferentiaza de alte platforme de comert online din Romania.
Calificativele primite de catre utilizatori reflecta calitatea acestora, fie ei vanzatori sau cumparatori.
Dupa fiecare tranzactie ambii utilizatori au posibilitatea de a acorda un calificativ prin care isi pot exprima gradul de satisfactie. Calificativele poti fi pozitive, neutre sau negative.
Numarul total de calificative detinute de catre un utilizator este afisat in dreapta numelui sau de utilizator. Pentru a vizualiza activitatea detaliata a unei persoane este suficient sa dai click pe numele de utilizator al acesteia.
In plus, cumparatorii pot acorda vanzatorilor si calificative detaliate pentru aspecte cum ar fi costurile de livrare, acuratetea descrierii sau timpul de livrare.
Inainte de a plasa o comanda verifica si calificativele vanzatorului. Daca acesta are un numar ridicat de calificative si un procentaj mare de feedback-uri pozitive inseamna ca vinde in mod constant in cadrul Okazii.ro si ofera cumparatorilor servicii de calitate. Un numar ridicat de calificative negative primite de catre un utilizator poate insemna o lipsa de seriozitate din partea acestuia.