Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori   Pune in vanzare

Centrul Anti-frauda

Verificarea calificativelor

Teapa Okazii

Cu putina atentie si respectarea catorva reguli de baza te poti asigura ca pe Okazii nu iti vei lua o teapa.

 

Fii atent la calificativele vanzatorului

Verificarea calificativelor

Calificativele reflecta modul in care se desfasoara o tranzactie si arata seriozitatea utilizatorilor. Ele pot fi acordate dupa fiecare cumparare/vanzare. Cumparatorii au posibilitatea si de a nota aspecte mai detaliate astfel incat intotdeauna poti sti cat de serios este un vanzator. Cumpara de la utilizatorii cu multe calificative si vei fi in siguranta.

 

 

Cumpara produsele care beneficiaza de Garantia de Livrare

Garantia de Livrare este un serviciu oferit de catre Okazii cumparatorilor, singurul de acest fel din Romania. Daca produsul cumparat nu este ce ai comandat si este acoperit de Garantia de Livrare Okazii.ro iti da banii inapoi.

 

 

Fii atent la pretul produsului

Oferte bune exista intotdeauna insa atunci cand sunt prea frumoase ca sa fie adevarate fa niste verificari suplimentare. Compara pretul cu ofertele de la vanzatorii buni. Daca pe langa pretul foarte mic ti se cere plata unei sume in avans iar vanzatorul are putine calificative refuza.

 

 

Cumpara de la Vanzatorii Premium

Vanzatorii Premium sunt cei mai buni vanzatori din cadrul Okazii. Pentru a deveni Vanzator Premium este necesara indeplinirea mai multor criterii de calitate. In plus, verificam si manual acesti utilizatori pentru a ne asigura ca ofera servicii de cea mai buna calitate cumparatorilor. Alege sa cumperi de la Vanzatorii Premium si nu vei avea alte griji.