Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori   Pune in vanzare

Centrul Anti-frauda

Calificativele

Calificativele reflecta calitatea si seriozitatea unui utilizator. Cei mai buni utilizatori Okazii.ro au un numar ridicat de calificative si un procentaj mare de feedback-uri pozitive primite (peste 90%).
Cum functioneaza?
Simplu. Dupa fiecare tranzactie atat vanzatorul cat si cumparatorul pot acorda un calificativ celuilalt utilizator. Cumparatorii pot acorda si calificative detaliate vanzatorilor prin care pot nota aspecte cum ar fi timpul de livrare, costul de transport sau calitatea descrierii. In felul acesta, inainte de achizitia unui produs cumparatorul are informatiile necesare unei cumparari in siguranta.
Unde le vad?
Numarul total de calificative este afisat in dreptul numelui de utilizator. La accesarea profilului unui utilizator pot fi vizualizate in detaliu toate calificativele primite de catre acesta in ultimele 12 luni. Comentariile si tipul feedback-urilor ofera transparenta sistemului.
De ce conteaza?
Calificativele primite de catre vanzatori pot influenta pozitia produselor pe care acestia le listeaza. De asemenea ele sunt un bun indicator al seriozitatii unui utilizator.