Vrei sa vinzi o bicicleta? Inregistreaz-o gratuit pe registruldebiciclete.ro

Okazii.ro a incheiat recent un parteneriat cu Registrul de biciclete, alaturandu-se proiectului prin care sunt descurajate tentativele de furt. In urma acestui parteneriat, vanzatorii de biciclete de pe Okazii.ro sunt incurajati sa-si inregistreze gratuit produsele pe site-ul registruldebiciclete.ro.

Pentru a beneficia de un plus de incredere din partea cumparatorilor, Okazii.ro le recomanda vanzatorilor sa completeze seria cadrului bicicletei sau sa adauge o poza cu aceasta in procesul de punere in vanzare. Ulterior, vor inregistra seria pe site-ul registruldebiciclete.ro.

Inregistrarea bicicletelor este un aspect important, care poate aduce beneficii vanzatorilor, mai ales celor care au in oferta produse second hand. Produsele inregistrate pot avea prioritate si la includerea in campaniile de promovare desfasurate pe Okazii.ro.

Vanzatorul va putea sa puna link in descriere produsului de pe Okazii.ro catre sectiunea unde poate fi verificata bicicleta: http://registruldebiciclete.ro/cautare. Astfel, cumparatorii vor avea posibilitatea ca, inainte de a face achizitia, sa verifice bicicleta dupa seria cadrului si sa se asigure ca persoana care a adaugat anuntul este un vanzator de incredere.

Inregistrarea pe registruldebiciclete.ro este gratuita si se poate face foarte simplu:
• iti creezi un cont pe registruldebiciclete.ro
• dupa confirmarea primita pe mail, la prima autentificare in cont poti adauga datele
• completezi marca, model, serie cadru, culoare, o scurta descriere cu semnele distictive ale bicicletei si poti incarca pana la trei poze cu bicicleta.

Succes la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu