Vinzi produse pentru copii? 1 Iunie iti aduce noi oportunitati

Vanzatorii care au in oferta produse destinate copiilor au acum mai multe posibilitati de a incheia un numar crescut de tranzactii. Datele ne indica faptul ca in fiecare an in aceasta perioada sunt in crestere vanzarile de produse precum: biciclete, jucarii, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, tablete etc.

Dorim sa sustinem vanzarile din aceste categorii printr-o campanie speciala care incepe pe 19 mai si care se adreseaza tuturor utilizatorilor care doresc sa cumpere cadouri pentru cei mici. Campania este sustinuta prin intermediul mai multor canale de promovare (pe site, in retelele de socializare, prin campanii PPC, newslettere adresate cumparatorilor si alte metode de promovare).

Profita si tu de aceasta posibilitate de a vinde mai mult! Daca ai produse pentru copii (biciclete, imbracaminte, jucarii, tablete), ofertele tale pot fi selectate si incluse in aceasta campanie. Grabeste-te sa adaugi oferte noi in aceste categorii, asigura-ti stocurile, stabileste preturi bune pentru produsele tale sau aplica discount-uri tentante pentru cumparatori.

Vinde si tu!

 

Rose Bridesmaid Dresses

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu