Vesti foarte bune pentru cumparatorii de pe Okazii.ro

In luna februarie, Okazii.ro a incheiat un parteneriat cu Cargus Curier, liderul pietei de transport din Romania. In urma acestuia, clientii Okazii.ro au preturi speciale la livrarea produselor cu Garantia de Livrare: expedierea unui colet cu greutatea mai mica de 1 kilogram (in aria de acoperire Cargus) costa acum doar 15 lei!

Pentru produsele de valoare foarte mica, Posta Romana are in continuare un avantaj de 1 pana la maxim 6 lei. Insa plusurile pe care le ofera livrarea prin Cargus cu Garantia de Livrare sunt demne de luat in calcul, pentru ca ai in plus:
–          Garantia ca primesti ce ai comandat – sau iti primesti banii inapoi
–          Economisesti timp – prin livrarea coletului la usa
–          Confort – pentru ca eviti statul la cozi si alte inconveniente asemanatoare

cargus15lei. 1png

Mai mult, pentru coletele cu valoare mai mare de 500 de lei, prin parteneriatul cu Cargus putem oferi preturi mai bune chiar decat Posta Romana: doar 14,88 – fata de 15,02 lei. Pentru fiecare kilogram in plus, la Cargus se percep doar 1,24 lei – fata de 1,90 in cazul Postei Romane.

Mai ales in cazul cumparaturilor cu valoare mare, iti recomandam sa achizitionezi produsele prin Garantia de Livrare. Daca aceasta nu este disponibila, cere vanzatorului sa o activeze impreuna cu livrarea prin Cargus. Astfel ai acces la combinatia perfecta: coletul livrat la usa si garantia ca iti iei banii inapoi daca nu primesti exact ce ai comandat.

Cumpara cu incredere!
Echipele Cargus si Okazii.ro

 

 


  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu