Vanzatori favoriti. Licitatii, cautari si categorii favorite

Acum, Okazii.ro te ajuta sa urmaresti ce este important pt tine, prin noi facilitati:

  • Poti salva vanzatorii si categoriile tale favorite in contul tau Okazii.ro si, daca vrei, esti informat periodic prin e-mail despre oferta lor;
  • Salvezi cautarile frecvente si primesti zilnic un e-mail cu rezultate actualizate
  • Urmaresti produsele care te intereseaza chiar din contul tau Okazii.ro

Cum functioneaza?

Daca te intereseaza o licitatie si crezi ca vei avea nevoie sa o revezi, tot ce trebuie sa faci este sa o adaugi in lista de licitatii urmarite chiar din pagina licitatiei. Daca vrei sa vezi intraga lista de licitatii urmarite, intra in Contul meu > Activitate > Cumparari > Licitatii urmarite.

Tot din pagina licitatiei, poti sa adaugi vanzatorul in lista de vanzatori favoriti. Mai poti selecta un vanzator ca favorit din pagina sa de comunitati sau din magazinul lui Okazii.ro. Iar daca vrei sa nu mai fie nevoie sa repeti cautari pe Okazii.ro, salveaza fiecare cautare chiar din pagina de rezultate, dupa care o poti gasi in contul tau Okazii, in lista de cautari salvate.

Ai acces la tot ce ai salvat ca favorite in Contul meu > Activitate > Favorite. Tot aici, poti adauga alti vanzatori preferati dupa numele de utilizator, realizezi propriul top al vanzatorilor, selectezi categoriile tale favorite si verifici rezultatele actualizate ale cautarilor tale.

Pentru ca feedback-ul tau este foarte important pentru noi, spune-ne parerea ta despre aceaste noi facilitati la suport@okazii.ro.

Spor la cumparaturi!

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu