Tot mai multi romani prefera sa cumpere online. Inceputul anului scolar se incrie si el in aceasta tendinta

La inceput de toamna, Okazii.ro vine in ajutorul tuturor celor care se pregstesc pentru inceperea scolii cu o campanie eveniment  Back to School. Toate produsele destinate prescolarilor, liceenilor si studentilor vor beneficia de un pret special.

Iata topul produselor cumparate online de parinti pentru anul scolar precedent:

1. Treningurile
2. Adidasii
3. Cartile de literatura
4. Smartphone-urile
5. Tricourile

(Pentru detalii suplimentare consultati imaginea de mai jos – Romania, topul produselor cumparate online de parinti pentru inceput de scoala).

Romania - Topul produselor cumparate online de parinti pentru inceput de scoala

In top 5 al judedelor care s-au pregatit cel mai intens de scoala in 2012, datele Okazii.ro ne arata ca parintii sunt cei mai constiinciosi la cumparaturi online in judeele:

1. Bucuresti – 37,72%
2. Timis – 4,01%
3. Cluj – 3,93%
4. Prahova – 3,11% ??i
5. Constanta – 3,05%

(Pentru detalii suplimentare consultati imaginea de mai jos „clasamentul judetelor dupa valoarea procentuala a numarului de tranzactii inregistrate in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2012”).

Top 5 al judetelor care s-au pregatit cel mai intens de scoala

Tendintele inregistrate in cazul cumparaturilor online facute de studenti ne arata ca acestia sunt interesati de pantofi sport, carti, telefoane mobile, tricouri si huse pentru telefoane. (Pentru mai multe informatii, va rog sa consultati imaginea de mai jos -Topul produselor online cumparate de studenti la inceput de an scolar).

Topul produselor online cumparate de studenti la inceput de an scolar

Back to School este un eveniment online aparte, pe care vrem sa-l crestem an de an. „Vrem sa fim un ajutor real pentru toti cei implicati in pregatirile pentru noul an scolar: parinti, bunici, studenti si nu numai”, declar? Emilia Corban, Senior Marketing Project Manager la Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice Okazii.ro din perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2012, date reprezentative la nivel national pentru comertul online.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comer? online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi.? Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse listate in toate categoriile, peste 4,2 milioane de vizitatori lunar si 140.000 de vanzatori.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Ramona Hromei
PR Officer Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389
E-mail: ramona.hromei@okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu