Toamna aceasta, românii se îmbracă de pe internet

 

Okazii.ro, portalul de comerţ online al României, anunță dublarea vânzărilor de fashion online în toamna aceasta faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Conform statisticilor Okazii.ro, la fiecare 5 minute un român cumpără online o pereche de pantofi. Nu ar fi de mirare ca, în fiecare birou, să existe cineva îmbrăcat din cap până în picioare de pe internet.

 

La început de toamnă, căutările online pentru produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte au crescut cu peste 100% față de septembrie 2010. Cele mai spectaculoase creșteri se înregistrează la pantofi, cămăşi, genţi, blugi şi sacouri.


“Practic, românii sunt tot mai conștienți de tendințele fiecărui sezon, tendințe care sunt extrem de vizibile în căutarile şi vânzările pe Okazii.ro. Catwalk-urile se mută online iar avantajul unui portal este diversitatea incredibilă. Când îți schimbi garderoba online, e ca și cum ai intra în sute de mall-uri din toată lumea în doar câteva minute. Un alt trend pe net este faptul că românii preferă să cumpere fashion cu livrare gratuită, mai ales pentru că acum au servicii dedicate acestui lucru”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro. Statisticile prezentate de acesta arată că, în septembrie, s-au cumpărat de 3 de ori mai mulţi blugi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Aceleaşi statistici Okazii.ro subliniază că s-a dublat interesul pentru produsele fashion de toamnă, faţă de septembrie 2010, lucru manifestat prin căutari şi tranzancţii. Un top al acestor produse arată astfel: pantofi, cămăşi, genţi, blugi, sacouri, rochii, pantaloni, costume, ghete, adidași, paltoane, veste și botine.

 

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este portalul de comerţ online al României, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu sute de mii de produse listate în categoriile de fashion şi circa 3 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.


  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu