Tendinte pe Okazii.ro in categoria Sport

Sezonul de vara este propice comertului cu articole sportive, iar tranzactiile cu biciclete, pe Okazii.ro, au continuat sa creasca.

Bicicletele de tip Chopper au inregistrat o evolutie interesanta, cu mult peste cererea de anul trecut. Un produs mai nou pe Okazii.ro si care a avut in aceasta vara o crestere importanta este trotineta pentru adulti.

Piata de camping reprezentata in principal de Hamace si Corturi este in crestere si ne asteptam ca vanzarile pentru aceste produse sa fie la un nivel ridicat chiar si in luna august.

Pana anul acesta categoria de Pescuit se baza pe vanzarile de Lansete si Vergi, insa acum si Navomodele pentru pescuit sunt la mare cautare.

Produsele de tip Kangoo Jumps sunt foarte cautate in aceasta perioada, desi in anii trecuti comertul cu astfel de articole se intensifica de obicei la inceperea sezonului rece.

Pentru a fi la curent cu ce isi doresc cumparatorii de pe Okazii.ro mai jos iti aratam care sunt termenii cei mai cautati pe site (atat cautari specifice cat si generale) dar si categoriile unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari in sezonul estival.

Iti recomandam sa folosesti aceste informatii:

  • pentru a-ti adapta oferta la cautarile cumparatorilor
  • pentru a folosi in titlurile produselor tale exact termenii cautati de cumparatori

Termenii cei mai cautati in categoria Sport, pe Okazii.ro, sunt:

 

Estimari pentru perioada urmatoare in categoria Sport

In urma analizelor pe care le-am efectuat iti putem spune ca pentru produsele de mai jos, in perioada urmatoare, se estimeaza o crestere a vanzarilor fata de anul trecut. Este important sa profiti de aceste informatii si sa incluzi articolele in oferta ta.

 

Categoriile in care s-au inregistrat cele mai mari vanzari in perioada estivala sunt:

 

Recomandari

Aceasta lista de cautari iti va fi de mare ajutor in identificarea dorintelor cumparatorilor de sport de pe Okazii, acum stii cu adevarat ce se cauta pe Okazii, in categoria Sport.

Pentru a vinde cu succes pe Okazii.ro:

  • Formeaza titlurile produselor tale incluzand termenii cautati de cumparatori – daca bicicletele tale sunt importate din Germania si cumparatorii cauta “bicicleta germania” atunci acesta este cel mai potrivit titlu;
  • Adapteza-ti oferta in functie de cautarile cumparatorilor – ai informatii deci poti sa oferi cumparatorilor exact ce au nevoie;
  • Ofera un pret competitiv pentru produsul tau – nu e un secret faptul ca pretul vinde foarte bine;
  • Ofera livrare gratuita – pentru produsele cu transport gratuit sansele sa fie vandute cresc cu 35%;
  • Ofera reduceri – pe Okazii ai posibilitatea sa-ti marchezi produsele pentru care oferi reducere. Activeaza-ti serviciul pentru a putea marca produse cu reducere.

 

Ovidiu Miron,
Manager Categorie – Sport, Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu