Tendinte pe Okazii.ro in categoria Computere si electronice

Fiind o perioada de vacanta, utilizatorii nostri au mai mult timp la dispozitie pentru relaxare si distractie, astfel ca remarcam cresterea numarului de cautari si tranzactii cu produsele de gaming: Console de jocurilaptopuri gamingPC gaming, si tablete . In topul cautarilor se regasesc atat ultimele modele de console (Playstation 4 si Xbox one), cat si modele mai accesibile (Xbox 360 si Playstation 3).

Interesul pentru produsele portabile este in continuare foarte mare: laptopurile Macbook Airultrabook-urile,tabletele iPad Airtabletele Samsung sau tabletele accesibile de 7 inchi vor fi pentru mult timp in topul preferintelor utilizatorilor Okazii.ro.

Pentru a fi la curent cu ce isi doresc cumparatorii de pe Okazii.ro mai jos iti aratam care sunt termenii cei mai cautati pe site (atat cautari specifice cat si generale) dar si categoriile unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari in sezonul estival. Iti recomandam sa folosesti aceste informatii:

  • pentru a-ti adapta oferta la cautarile cumparatorilor
  • pentru a folosi in titlurile produselor tale exact termenii cautati de cumparatori

Termenii cei mai cautati in categoria Computere si electronice, in aceasta perioada sunt:

Estimari pentru perioada urmatoare in categoria Computere si electronice : In urma analizelor pe care le-am efectuat iti putem spune ca pentru produsele de mai jos, in perioada urmatoare, se estimeaza o crestere a vanzarilor fata de prima jumatate a anului. Este important sa profiti de aceste informatii si sa incluzi articolele in oferta ta.

Recomandari

Aceasta lista de cautari iti va fi de mare ajutor in identificarea dorintelor cumparatorilor. Acum stii cu adevarat ce se cauta pe Okazii, in categoria Computere si electronice. Pentru a vinde cu succes pe Okazii.ro:

  • Formeaza titlurile produselor tale incluzand termenii cautati de cumparatori. Exemplu: daca vinzi o tableta 3G este recomandat sa specifici aceasta caracteristica (3G) in titlul produsului;
  • Adapteza-ti oferta in functie de cautarile cumparatorilor;
  • Ofera un pret competitiv pentru produsul tau – nu e un secret faptul ca pretul vinde foarte bine;
  • Completeaza toate atributele produsului la punere in vanzare – Este foarte important sa oferi informatii complete si corecte despre produsul vandut, in plus produsul va fi mai usor de gasit in cautari ;
  • Ofera reduceri – pe Okazii ai posibilitatea sa-ti marchezi produsele pentru care oferi reducere. Activeaza-ti serviciul pentru a putea marca produse cu reducere.

Robert Neculae
Manager Categorie – Computere si electronice, okazii.ro

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu