Tendinte pe Okazii.ro in categoria Casa si gradina

Sezonul de vara este propice gradinaritului. Fie ca vorbim de utilaje specifice, precum motocoasele, fie ca vorbim de mobila pentru gradina, spatiul reprezentat de gradina reprezinta locul in care oamenii se relaxeaza si se simt mai gospodari decat oriunde.

Aceste nuante ale sezonului se reflecta si in comertul cu articole specifice pe Okazii.ro. Motocoasele inregistreaza cautari mai mari decat in perioada similara din sezonul precedent.

De asemenea, am remarcat o expresie care a facut un salt important fata de sezonul estival de anul trecut: stupi albine. Spiritul antreprenorial al cumparatorilor de pe Okazii.ro se reflecta si in astfel de aparitii, oarecum neasteptate, in topul cautarilor pe zona de Casa si gradina.

Pentru a fi la curent cu tot ce isi doresc cumparatorii de pe Okazii.ro mai jos iti aratam care sunt termenii cei mai cautati pe site (atat cautari specifice cat si generale) dar si categoriile unde s-au inregistrat cele mai mari vanzari in sezonul estival.

          Termenii cei mai cautati in categoria Casa si gradina, pe Okazii.ro, sunt:

Estimari pentru perioada urmatoare in categoria Casa si gradina

In urma analizelor pe care le-am efectuat, iti putem spune ca pentru produsele de mai jos, in perioada urmatoare se estimeaza o crestere a vanzarilor fata de anul trecut. Este important sa profiti de aceste informatii si sa incluzi articolele in oferta ta.

Categoriile in care s-au inregistrat cele mai mari vanzari in perioada estivala de anul acesta sunt:

 Recomandari

Aceasta lista de cautari iti va fi de mare ajutor in identificarea dorintelor cumparatorilor interesati de categoria Casa si gradina de pe Okazii. Pentru a vinde cu succes pe Okazii.ro:

  • Formeaza titlurile produselor tale incluzand termenii cautati de cumparatori. Exemplu: daca vinzi un invertor de sudura, cautarea tipica in randul cumparatorilor Okazii pentru acest produs este “aparat sudura invertor”.
  • Adapteza-ti oferta in functie de cautarile cumparatorilor;
  • Ofera un pret competitiv pentru produsul tau – nu e un secret faptul ca pretul vinde foarte bine
  • Ofera livrare gratuita – pentru produsele cu transport gratuit sansele sa fie vandute cresc cu 35%;
  • Ofera reduceri – pe Okazii ai posibilitatea sa-ti marchezi produsele pentru care oferi reducere. Activeaza-ti serviciul pentru a putea marca produse cu reducere.

Ovidiu Miron, 
Manager Categorie – Casa si gradina, Okazii.ro

 

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu