Sporturile sezonului rece pe Okazii.ro

In aceasta perioada, articolele de sporturi de iarna si cele de fitness sunt la mare cautare pe Okazii.ro. Zapada a stimulat numarul de cautari pentru articolele de sporturi de iarna, acestea fiind in crestere cu peste 35% fata de luna decembrie 2013.

Patinele au confirmat previziunile din luna octombrie 2013, numarul de tranzactii crescand cu peste 20% fata de sezonul de iarna de anul trecut.

In aceasta perioada, cautarile specifice de patine se fac mai ales dupa marcile Worker si Roces. O pereche de patine se vinde in prezent la preturi situate cel mai frecvent in intervalul 100-200 de lei.

Skiurile de pana in 180 lei au inregistrat tranzactii mai mari cu 22% in luna ianuarie 2014 fata de ianuarie 2013. In completarea acestora, claparii s-au vandut cel mai bine la un pret situat in intervalul 120-190 lei.

De asemenea, in sezonul rece articolele de fitness inregistreaza cele mai mari tranzactii din intregul an.

Pe Okazii.ro sunt in prezent foarte multe cautari pentru gantere. Cele mai vandute gantere sunt cele de 7,5 si de 10 kg.  Bicicletele de fitness si benzile de alergat reprezinta alte 2 articole aflate in topul preferintelor cumparatorilor de sport de pe platforma noastra. Suprinzator sau nu, publicul feminin este cel mai interesat de aceste categorii de produse.

Mai e putin si incepe sezonul bicicletelor, rolelor si al skateboard-urilor. Si cum anticiparea reprezinta cheia spre reusita, este important sa pregatesti inca de pe acum sezonul de varf din primavara. Marfa potrivita asigura startul optim.
Astept opiniile tale in zona de comentarii.

Spor(t) la vanzari!
Ovidiu Miron, Manager Categorie Sport

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu