Smart Promo

Smart Promo – o noua modlitate de promovare a produselor tale

Pentru ca stim cat de importanta este promovarea eficienta a produselor ne face placere sa te anuntam ca serviciul de promovare cu plata la click Smart Promo este disponibil acum pentru toti vanzatorii din marketplace-ul Okazii.ro.

Cum functioneaza?
Dupa activarea promovarii produsele vor fi afisate in zone relevante din site (homepage, in paginile categoriilor, in rezultatele cautarilor si in paginile de produs). Promovarea tine cont de continutul paginii in care se afla vizitatorul astfel incat acestuia sa ii fie afisate cele mai relevante recomandari.

Cat costa?
Tu esti cel care alege bugetul. Ai la dispozitie 3 pachete ce includ 1000, 2000 respectiv 3000 de click-uri. In plus, daca in termen de 90 de zile de la activare nu sunt generate toate click-urile incluse in pachet bugetul neconsumat iti va fi restituit in contul de pe site.

Cum aflu care este performanta promovarii?
Iti vom trimite in mod automat pe email rapoarte cu evolutia promovarii.

Cum activez promovarea?
Pentru activarea optiunii de promovare trebuie sa accesezi sectiunea Smart Promo din contul tau, sa alegi pachetul dorit si sa faci plata prin card. Promovarile vor fi active incepand cu ziua imediat urmatoare.

Daca ai intrebari sau neclaritati ne poti contacta la adresa de email suport@okazii.ro

Spor la vanzari
Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu