Salvează viaţa unui artist!

strong>Okazii şi Palatul Ghika se alătură proiectului umanitar dedicat luptei pentru viaţa tânărului pictor Bogdan Mihai Radu, diagnosticat cu poliradiculonevrită acută.

Vino şi tu vineri, 1 octombrie, ora 21.30, la Palatul Ghika din Bucureşti unde Tudor Chirilă şi VAMA vor susţine un concert caritabil în cadrul campaniei „Salvează viaţa unui artist!”.

addwigs uk

Pictorul Bogdan Mihai Radu are doar 31 de ani şi a fost diagnosticat cu poliradiculonevrită acută (sindromul Guillain-Barré, o boală rară care duce la paralizia membrelor). El are nevoie de ajutor pentru a putea picta din nou.  Pentru Bogdan, la Palatul Ghika se organizează două evenimente de anvergură: concert caritabil cu trupa VAMA pe 1 octombrie şi Bal de caritate „Bucureştiul d’altădată” pe 8 octombrie.

Tudor Chirilă va deschide seria acestor evenimente caritabile. El va concerta pentru a salva viaţa tânărului pictor alături de membrii formaţiei VAMA – Eugen Caminschi la chitară, Gelu Ionescu la clape, Lucian Cioargă (Clopo) la tobe, Dan Opriş (Prepe) bass.

Tot pe 1 octombrie începe oficial expunerea tuturor tablourilor donate de către prietenii lui Bogdan (pictori, fotografi, sculptori, oameni de bine). Lucrarile donate sunt expuse la Palat şi vor fi licitate în cadrul Balului de caritate „Bucureştiul d’altădată”.

Taxa de acces la concertul susţinut de trupa VAMA este de 50 RON. (Gratuit pentru toti posesorii unui card de membru la Palatul Ghika). Toţi banii strânşi din contravaloarea taxei de acces îi vor fi donaţi lui Bogdan.

Linkuri utile:

www.palatul-ghika.ro – despre eveniment

http://www.agentiadevise.ro/initiative.html – PR VAMA

http://www.scribd.com/doc/24541158/POLIRADICULONEVRITE – despre maladia lui Bogdan

http://bogdanmihairadu.wordpress.com/- despre cazul lui Bogdan

http://www.bogdanmihairadu.com/ – despre Bogda

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu