Romanii pot face online cele mai importante cumparaturi pentru scoala

La fiecare inceput de toamna, parintii trebuie sa se ocupe de pregatirea copiilor pentru scoala. Aceasta reprezinta o cheltuiala deloc neglijabila pentru majoritatea familiilor si, chiar daca este previzibila si planificata, aceasta sarcina poate fi usurata.

In acest scop, Okazii.ro organizeaza in fiecare an campania Back to School prin care vine in ajutorul parintilor care au copii in diferite stadii de pregatire, de la prescolari pana la studenti. Anul acesta campania se desfasoara in perioada 21 august – 10 octombrie. In cadrul acestei campanii, utilizatorii pot achizitiona peste 13.000 de produse dedicate inceputului de an scolar, precum: rechizite, imbracaminte, incaltaminte, telefoane mobile si tablete. Dintre acestea, peste 4700 de produse beneficiaza de reduceri de pret care ajung si pana la 51%.

In functie de segmentul de varsta vizat, sunt trei tipuri de oferte: pentru prescolari si scolari (peste 2000 de oferte), pentru liceeni (peste 8000 de oferte) si pentru studenti (peste 9000 de oferte), din categoriile: Fashion&Beauty, Telefoane mobile, Computere si electronice, Jocuri video si Muzica, Universul copiilor, Librarie, Sport.

“Am dat startul unei noi campanii Back to School incurajati de rezultatele obtinute in campania de anul trecut. Vrem sa venim in sprijinul celor care se pregatesc pentru inceperea scolii cu oferte cat mai diversificate si oportunitati de a folosi mai eficient bugetul alocat pentru astfel de achizitii.”- spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Campania Back to School de anul trecut a reprezentat un succes pe Okazii.ro, in topul celor mai tranzactionate produse situandu-se urmatoarele articole:

  1. Pantofi sport
  2. Treninguri
  3. Smartphone-uri
  4. Tricouri
  5. Blugi

Back_to_School_top_produse_2013_700x500

Totodata, s-a inregistrat o tendinta de crestere a interesului utilizatorilor pentru obiecte vestimentare si smartphone-uri, in detrimentul cartilor. Judetele din care s-au facut anul trecut cele mai multe cumparaturi online cu ocazia inceputului de an scolar au fost:

  1. Bucuresti
  2. Constanta
  3. Timis
  4. Cluj
  5. Bihor

Back_to_School_top_judete_2013_700x500

Peste 3000 de oferte active in actuala campanie Back to School beneficiaza de Garantia de Livrare, un serviciu prin care cumparatorii se asigura ca primesc exact produsele comandate, in caz contrar avand posibilitatea de a le returna in termen de trei zile. Pentru a vedea lista completa a produselor inscrise in campania Back to School pe Okazii.ro, accesati acest link.

 

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,5 milioane de produse noi si second-hand, in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Contact de presa Okazii.ro:
Adelina Diaconu
Specialist Comunicare Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu