Românii cumpără mai mult online, influenţaţi de evenimentele sportive ale lunii mai

 

  • Românii sunt puternic influenţaţi de marile evenimente sportive ale lunii mai, dovadă cumpărările şi căutarile online de articole şi echipamente sportive pe Okazii.ro,  dedicate fotbalului şi boxului.

 

  • Tranzacţiile încheiate în categoriile Fotbal şi Box din Okazii.ro au crescut cu 98,20%, respectiv cu 11,76%.

 

  • Căutările de articole şi echipamente sportive au înregistrat creşteri semnificative, mingile de fotbal au înregistrat o creştere de 147,98%, apărătorile de 144,35% şi ghetele de fotbal de 103,22%.

 

 

Bucureşti, 24 mai 2012. “Marile evenimente sportive ale lunii mai precum Finala Europa League, disputată la Bucureşti, Finala Champions League, meciul de box dintre Lucian Bute și Carl Froch, influenţează foarte mult căutarile şi cumpărările românilor de articole şi echipamente sportive pe Okazii.ro. Lucrul acesta nu ne miră, pentru că peste tot în lume evenimentele sportive generează un interes sporit al suporterilor şi nu numai, pentru suveniruri, articole şi echipamente sportive”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

Cumpărările online de pe Okazii.ro au fost puternic influenţate de evenimentele sportive ale lunii mai. Comparând cifrele din luna mai 2012 cu cele din aceeaşi lună a anului trecut, tranzacţiile încheiate în categoriile Fotbal şi Box au crescut cu 98,20%, respectiv cu 11,76%.

Pentru mai multe informații, vă rog consultați imaginea din atașament – Evoluţia categoriilor Fotbal şi Box, după volumul tranzacţiilor.

Comparativ cu cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cele mai căutate articole şi echipamente sportive ale perioadei au fost mingile de fotbal, cu o creştere de 147,98%, urmate îndeaproape de apărători 144,35% şi de ghetele de fotbal 103,22%. Mai multe detalii în imaginea din atașament –  Topul articolelor sportive căutate de români.

 

 

“În apropierea meciului dintre Lucian Bute şi  Carl Froch de pe 26 mai, ne aşteptăm la un interes sporit al românilor pentru articolele sportive ce au legătură cu boxul. Merită să amintim faptul că mănuşile pugilistului român din meciul cu Jean Paul Mendy au fost vândute în scop caritabil pe Okazii.ro, cu suma de 10.001 eur. În plus, putem observa că românii îşi respectă şi îşi susţin campionii.”, mai adaugă Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

 

 

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerț online din România, conectând milioane de cumpărători și vânzători în fiecare zi. Cu 2,9 milioane de produse listate în toate categoriile și peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu