anunturi imobiliare gratuite

Publica gratuit anunturi imobiliare pe Okazii.ro

De acum poti adauga gratuit anunturi in categoria Imobiliare de pe Okazii.rotaxa de 2 euro fiind eliminata. Pentru a-ti mari sansele de a realiza o tranzactie, este bine ca anuntul tau sa contina cateva elemente importante:

Fotografiile conteaza foarte mult. Incearca sa adaugi cat mai multe poze in care sa fie evidentiate toate caracteristicile locuintei. Pentru a lua o decizie, viitorul chirias/proprietar trebuie sa aiba la dispozitie cat mai multe informatii. Fotografiile atrag imediat atentia asupra anuntului, in timp ce anunturile fara poze pot sa treaca usor neobservate.

O descriere completa este mai atragatoare pentru cumparatori. Adauga cat mai multe informatii despre locuinta sau teren (suprafata, dotari, utilitati, zona, vecinatati si pret real). Fiecare cumparator are criteriile sale de evaluare, iar o descriere completa il va ajuta sa obtina simplu informatiile pentru a lua o decizie. Daca datele din anunt sunt incomplete, sunt sanse mari ca un cumparator sa se orienteze catre un alt anunt.

Pentru o expunere suplimentara a anuntului ai numeroase posibilitati de promovare. In calitate de utilizator Okazii.ro ai acces la cele mai avantajoase tarife pentru promovarea anuntului, costurile acestora incepand de la 0,59 euro.

Profita si tu de noua oferta si adauga gratuit un anunt imobiliar.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu