Pe Okazii.ro sunt peste 6 milioane de produse

Bucuresti,  24  mai 2018 – Okazii.ro, cel mai mare marketplace din Romania, anunta peste 6 milioane de produse disponibile la vanzare.

Lansat in anul 2000, Okazii.ro a fost singurul site de licitatii online al romanilor. Astazi este marketplace-ul unde se vand milioane de produse, atat de la persoane fizice cat si juridice. Avand peste 900 de magazine si 1.500 de vanzatori profesionisti, produsele din Okazii.ro sunt impartite in peste 3.500 de categorii ce acopera toate nevoile si interesele cumparatorilor. De la Fashion&Beauty, Telefoane mobile, Laptop-uri, Electrocasnice, Electronice si pana la produse pentru copii, Carti, Obiecte de colectie, Casa si gradina, Sport, Auto si Imobiliare, pe Okazii.ro cu siguranta gasesti ce iti doresti.

Cresterea numarului de produse este o consecinta a strategiei de atragere a magazinelor online pe Okazii.ro. Integrarile cu cele mai importante platforme de comert online ajuta vanzatorii sa isi aduca rapid, in cadrul marketplace-ului, produsele din magazinele proprii. Datorita comisioanelor foarte mici Okazii.ro este o solutie atractiva pentru magazine si le permite acestora sa ofere cumparatorilor cele mai bune preturi.

„Diversitatea produselor de pe Okazii.ro permite utilizatorilor sa compare oferte de la mai multi vanzatori, fara a mai fi nevoiti sa consulte alte zeci de site-uri. In plus, sistemul de calificative, impreuna cu review-urile pentru produse, ajuta utilizatorii sa ia cea mai buna decizie de cumparare. Cresterea numarului de magazine face parte din strategia noastra si vrem ca pana la sfarsitul anului sa dublam numarul acestora. Datele primului trimestru ne fac sa fim increzatori ca pana la sfarsitul anului 2018 vom avea peste 1800 de magazine in Okazii.ro.” spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre primele site-uri de comert online din Romania, care conecteaza milioane de cumparatori si vanzatori. Cu peste 6 milioane de produse listate in toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0749.068.832

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu