Pasul urmator in promovarea pe Okazii.ro

Din 4 octombrie vom sista Promovarea cu Plata la Vanzare. Produsele care au deja setata aceasta forma de promovare vor beneficia in continuare de ea.

Incepand cu finalul acestei luni, vom implementa un nou sistem de promovare. Acesta va sprijini si mai mult vanzatorii de pe Okazii.ro, scutindu-i de o serie de costuri suplimentare si oferindu-le o vizibilitate foarte mare pe unele dintre cele mai vizitate site-uri din Romania.

In curand iti vom oferi detaliile oficiale ale noului sistem de promovare. Nu uitati: mai multa vizibilitate inseamna mai multe sanse de vanzare!

Spor la vanzari!

Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

26 de comentarii la „Pasul urmator in promovarea pe Okazii.ro

  1. vanzator

    Culmea !!! De cand am pagina pe okazii , perioada in care mi-am promovat produsele cu plata comisionului la vanzare , a fost cea mai buna , chiar excelenta pt. mine, cu o crestere de peste 60 % a vanzarilor ! Oricum , parerea mea nu conteaza , dar sunt curioasa daca noul sistem va fii intr-adevar in beneficiul vanzatorului sau va fii un fiasco ! Astept sa ma uimiti !

    1. Stefan

      Cand am vazut ca ai scris prima oara „noul sistem va fii intr-adevar…” am zis ca e o greseala din graba, insa cand am vazut ca insisti cu acest „va fii” cu doi „i” , mi-am dat seama ca nu este o greseala, tu chiar crezi ca asa este corect. In conjugarea verbului „a fi” la viitor se foloseste forma infinitivului adica intotdeauna la viitor vom avea „va fi” cu un singur „i”. Toate cele bune!

          1. Razvan

            Important este sa inetelegem esentialu din ce vb, pt ca multii spun lucrurii intelepte dar nu au fost la scoala, asa ca hai sa nu ne indepartam de la problema in cauza schimbarea „sa traiti bine”.!
            …………………………………………………………………………..
            Si infractorii stiu la perfectie legile, chiar mai bine decat oamenii legi,!
            Si sectantii stiu la perfectie Evanghelia, mai bine de cat Crestinii!
            …………………………………………………………………………
            Numa de bine sa auzim!

          2. vanzator

            Bravo ! Ai facut niste remarci extraordinare ! Asta e si problema : intr-o discutie , multi tind sa nu inteleaga esentialul , se-nvart in jurul cozii ! Tipic romanesc !

          3. Razvan

            Am uitat sa sp, acum 2sapt tocami ce am intrebat pe Okazii, de ce trebui sa platesc 6eu, cand defapt am vandut un produs de 31ron, din cele 5produse expuse, mia dat si termen limita pt plata altfel se inchide contu!
            Mia sa sp ca ,aveti pomovarea facuta imedita, si nu ati facut promovarea la vanzare!
            Acum daca retrag produsele de la vanzare, banii sant pierdutii!
            Deci ce facem,?.. facem banii pt Okazii in mod agresiv, spunandune ca avem oferta mai buna pt voii Romanii, ca defapt nu ne mai comvine noua Okazii.
            Vedem numa ca Okazii este defapt in folosul nostru ?
            , Milioane de produse , mii de utilizatorii, totii toate pt un singur buzunar !
            Si tot nu este multumire,! Asta e tot tipic Romanesc, nu???!
            Vad altfel lucrurile, peste scurt timp Okazii va reveni la plata la vanzare pt promovare, pt ca de ieri nu le vor mai intra banii multii in buziunar,
            Oricum promovarii se vor mai face doar cei care vand piese scumpe, sa aibe de unde da banii in caz ca nul vinde si il retrage pt a l vinde personal.
            Imi comvine sa promovez produs de 1000ron si plata 2eu pt promovare!
            ………………………………………………………………….

            Pai cred ca ne invartim in jurul cozii, pt ca indiferent daca scri gramatical corect, se spune apoi ca nu auzi bine sau nu sti sa citesti .
            Hai sa fim INTELEPTII, pt ca un intelept a descifrat scrierii foarte vechiii, in semne , figurine, sterse, si poate scrierii gresit gramatical, dar sa sustras esentialu, ce a vrut pers in cauza sa comunice.
            In cazul unei judecati a infractorului ce nu stie garamatica, ce fac oamenii legii , nu mai inteleg problema din declaratii!
            Deci putem sa intelegem ce a vrut omu , dar deviem la virgula punctuatie etc, asta pt cam citi printre randurii.
            Deci cine citeste printre randurii {se invarte in jurul cozii}, ocolind problema?!
            „tipic romnaesc ” cu R mare din respect ! Toata lumea are ceva cu Romanii!!
            Numa gandurii de pace !!!

          4. FOARFECA G. DANUT

            Care coada ?…ne-au mancat-o si p’aia….ne-au mancat si capul….asa ca…ne-a mai ramas Rosia Montana…pe care o vor manca si p’aia in 10-12 ani….

        1. Stefan

          Nu ai inteles nimic din post-ul meu, nu am incercat sa fac pe desteptul, nici sa o corectez pe duduia care posteaza cu pseudonimul „vanzator”, dimpotriva, mi-am dat seama din post-ul sau ca nu avem de-a face cu un analfabet, ca altfel nici nu ma mai chinuam sa tastez ceva, ci cu o persoana cu un IQ cat de cat mai rasarit, de aceea am tinut s-o ajut oarecum prin postul meu care daca il citesti cu atentie este o explicatie si nu o critica.Toate cele bune!

      1. mstaniloiu

        Eu vand de 13 ani pe okazii- mi se pare mai echitabil pentru toata lumea , cei cu promovarea la vanzare erau avantajati fata de vanzatorii clasici , mai ales daca aveau conturi fantoma.

        Altfel … prea multe reguli si comisioane pe okazii.ro – am obosit si cred ca ma voi opri aici … si cu cumpararea , dar si cu vanzarea … Site-ul este deja un urias de lut care incepe sa se clatine.

        Ca si cumparator … uneori este greu cu gasirea produselor ideale –
        se pare ca SEO (Search Engine Optimisation) – pe care o fac baietii de
        okazii – nu este in asentimentul meu de cumparator, dar nici cel de vanzator – si asta zic multi

      2. FOARFECA G. DANUT

        Stefane….” doar o vorbă s-ăţi mai spun „…iti mai aduci aminte de dl.prof.univ.dr. Pruteanu…ce bine era cu acea emisiune…

    2. FOARFECA G. DANUT

      Ai dreptate, si eu am vandut aproape cu 100 % mai mlut, si am platit comisioane mari cu plata la vanzare, dar nu se simte deoarece-mi fac pretul cu comisionul inclus, asa ca….am castigat si eu si prietenul meu Okazii.ro Acum am avut o vanzare de 599 euro si m-au comisionat cu 29,95 euro…..deci am castigat suficient !!!

  2. vanzator

    De fapt , aveti dreptate ! Nu ni s-a cerut parerea ci s-a impus un nou sistem de promovare ! Asa cum am zis , astept sa ma uimiti cu sprijinul pe care-l veti acorda vanzatorilor de pe okazii ! Va multumesc !

  3. davemontana_new

    Nu stiu de ce, dar am mari retineri in ceea ce priveste noua modalitate de promovare. Si, stiti de ce ?

    Eu vad lucrurile si altfel.

    Trebuia sa intrebati vanzatorii ce asteptari au ?
    Ce nemultumiri au ?
    CE SUGESTII AU / PROPUNERI AU ?

    TOATE PUSE CAP LA CAP AR PUTEA DUCE LA INCHEGAREA UNUI SISTEM CU ADEVARAT UTIL PENTRU VANZATORI. PENTRU CA ACESTIA SUNT ANCORATI ZILNIC IN REALITATEA NUMITA „OKAZII.RO”.

    Parerea mea …

  4. vanzator

    D-le Stefan , asta e important ?Imi asum greselile dar sa nu uitam esenta !Aici vorbim de o noua promovare a produselor in favoarea vanzatorilor ! Atat !!! Daca esti un bun comerciant , nu inseamna ca stai perfect cu gramatica !Apropo ‘s ! Eu sunt unguroaica si sunt sigura ca tu nici macar nu auzi bine maghiara ! Asa ca , nu devia de la subiect !

    1. Gabriel

      Ștefan nu a pretins că știe maghiara, iar tu trebuie să comunici în limba site-ului pe care comentezi. Cei care țin la scrierea corectă vor să-și împărtășească cunoștințele cu cei din jur care greșesc.

      1. vanzator

        O iei si tu pe aratura ! E vreun site de limba romana , de gramatica ? Am intrat eu gresit ? Am scris in maghiara ? Ce tot vorbesti ??? Hai sa discutam de subiectul in cauza !Pareri , sustineri, recomandari legate de schimbarea modului de promovare a produselor , asta vrem !!!

      2. vanzator

        Gabriel o iei si tu pe aratura !E vreun site de limba romana, de gramatica ?Am comunicat in maghiara ?Ce aiureli vorbesti ? De unde vehementa asta ,fara macar sa atingi subiectul in cauza ? Aici asteptam pareri , sustineri , propuneri privind noul mod de promovare a produselor !!!

  5. Gabriel

    Când am văzut mesaj de la okazii că „iar” se schimbă metoda de promovare am zis și eu „Iar !?”.
    De întrebat pe cei în cauză, nu întrebați când vine vorba de managementul banilor lor.
    Schimbați regulile des ca să nu mai înțelegem ce plătim, dacă are eficacitate acel serviciu sau nu. Trebuie să aveți un consiliu dezorganizat, dacă nu sunteți în stare să veniți cu idei gândite pentru viitor. Bun, avem ideea x, cum o facem transparentă, pe înțelesul tuturor ? Funcționează corect ? Are prețul corect ? Cum reacționează cu tehnologiile existente pe site-ul nostru și al altora și… nu sunt angajatul vostru să continui.
    Veniți cu mai mult de o idee și oferiți-le către votare beneficiarilor.Dar e deja de muncă.

  6. Valentin

    Eu sunt vanzator de cativa ani si pot sa va spun ca lucrurile mergeau bine cu promovarile in forma veche cand erau 6 sau 7 modalitati de promovare. Ma refer la perioada in care speciala in liste era 0,99 euro si teaser in categorie era 0,49 euro. Cert este ca de cand s-a facut speciala in liste 1,29 euro s-a dovedit ca nu functioneaza deloc pentru ca incepand cu data de 18 august vanzarile mele au scazut cu 70%. Si sunt vanzator premium cu gold in spate. Daca o tine tot asa ma gandesc serios sa caut alternativa la ocazii pentru ca in afara de costuri suplimentare nu vad nici un beneficiu. Inainte plateam 20 euro pe promovare si in jur de 90-100 euro pe comisioane de vanzari acum am 80-90 euro pe promovari si comisioane de 30 euro pe o luna. Daca faceti un calcul promovarile au crescut invers proportional cu vanzarile. Ocazii isi incaseaza in continuare aceiasi bani insa eu sunt cu vanzarile la o treime din cat am avut lunar din februarie si pana in august. Daca asta este sprijinul pe care il ofera ocazii vanzatorilor mai bine nu ne-ar mai sprijini deloc. Nu ne ofera garantia costurilor de curier pentru expeditiile pe Garantia de livrare astfel incat costul transportului sa fie achitat in avans de catre client prin card sau din contul de ultilizator al cumparatorului.Ceva de genul „vrei sa cumperi prin Garantia de livrare” sau prin „curier rapid”? atunci trebuie sa ai bani in contul ocazii care sa asigure garantia transportului platit de vanzator. Aceasta solicitare am facut-o de nenumarate ori dar a ramas fara rezolvare. Mai mult daca in anunt ai „Garantia de livrare” cumparatorul nu poate plati cu cardul…. Au scos posibilitatea de a avea mai multe metode de livrare In Romania . Au lasat doar doua posibilitati, ceea ce face sa alegi doar Garantia de livrare la una si posta romana SAU curier la celalata. Daca renunti la posta renunti la o mare parte din clientii care se afla in zona rurala. Daca lasi posta nu poti oferi curierul pe contractul tau la costuri de 13-15 lei. In ultima perioada s-au facut numai „imbunanatatiri” menite sa ne chinuiasca. Eu cel putin asa vad lucrurile. Aceste imbunatatiri trebuie sa parvina in urma unor analize facute pe niste solicitari ale vanzatorilor, pentru ca noi suntem cei care platim ocazii si tot noi suntem cei care lucram efectiv cu facilitatile site-ului. Fara vanzatori ocazii este „istorie”. Noi suntem „clientii” principali ai acestui soft si toate mecanismele din ocazii trebuie sa reflecte modul nostru de lucru. Cumparatorul bineinteles ca are si el partea lui de aport la imbunatatirea siteului pe partea de achizitii dar ocazii trebuie sa tina cont de neajunsurile noastre in primul rand.

  7. vanzator

    Adevarat e tot ce spui !Costuri in crestere si vanzari in scadere ! Dar , cui ii pasa ? Okazii , nu imbunatateste situatia vanzatorilor , ci fac schimbari in defavoarea lor , fara sa tina cont ca ei tin site-ul in viata ! Dar , poate e pe moarte si noi nu stim ?!

  8. adikorekt

    Spor la vanzari echipa Okazii.ro te vegheaza! S-au adunat o gramada de guri flamanzite sunt peste 100 de oameni (am vazut poza cu ei, nu aveau loc in poza) si ca sa hraneasca atata lume trebuie sa mareasca preturile.Ei zic ca daca sunt mai multi fac treaba, din contra se lasa unul pe altul, adica se pacalesc unul pe celalalt.

    Nu stiu ce taxe sa mai inventeze (promovari, listari, etc.).Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse listate in toate categoriile, peste 4,2 milioane de vizitatori lunar si 140.000 de vanzatori. Faceti calculul cati bani fac pe spatele nostru 140.000 X 1 cent pentru fiecare listare, si fiecare vanzator are 10 sau 100 de produse, si nu se mai satura. Rusinicaaaa

  9. catalutz

    Valentin, ai foarte mare dreptate in tot ce ai zis aici in comentariu. De cand au facut schimbarile astea NEgandite cu transportul si cu promovarile am sunat de minim 10 ori la ei sa le explic ca au facut niste porcarii, nu au evoluat cu absolut nimic ci doar au reusit sa ne incurce cu vanzarea pe oakzii. Si eu vand de 8 ani pe okazii, insa momentan vanzarile mi-au scazut drasctic, am calculat si fata de luna august, vanzarile mi-au scazut cu 80% desi am preturi extrem de mici si le scad continuu din cauza concurentei de pe site ( am constatat ca pretul la unele produse vandute de mine la bucata pe okazii au ajuns mai mici decat in centrele en-gross ale capitalei ). Faptul ca ne forteaza sa oferim doar 2 metode de transport, din care una trebuie sa fie cu garantia okazii ma incurca total. Am avut sute de clienti din orasele tarii care au cumparat de la mine doar pt ca le-am putut oferi un curier rapid si ieftin plus inca cateva mii de clienti care au cumparat cu posta romana. Asta e ca am avut, vorbesc la trecut …. momentan lumea nu mai cumpara pt ca acel curier cu garantia okazii ma costa cu 50% mai mult decat il aveam eu pe contract….concret pretul a crescut de la 20 lei la 30 lei cu tot cu comisionul bancii. Clientii dispar pe zi ce trece,comisoanele se maresc fara un motiv real, iar daca suni la ei cu o problema, echipa okazii te trateaza ca ultimul om in momentul in care observa ca ai cont de vanzator aici…. nu asculta si nu dau curs nici unei cereri de modificare in bine a site’ului !!!!!! Mai mult, isi tin cu dintii de comisioanele furate de la noi, astfel ca in 10 zile, e a 2a oara cand imi suspenda contul pt o cerere de retur comision pe care ei au constatat ca trebuie sa o respinga, desi eu nu am vandut acel produs.

  10. ciprian

    Din pacate cei de la Okazii nu au tinut cont niciodata de noi si de parerile noastre,eu sunt un vanzator din 2007 ,am „alimentat” Okazii cu peste 6000 euro…nu glumesc , am avut o strategie de marketing cu categoria Mokazii si ofeream produse la orice pret se vindea cu scopul de a face publicitate la produsele reespective si la marca…totul a fost ok pana in momentul in care au schimbat modul de promovare cu cel de „relevanta” ,pt ca eu 99% trimiteam cu posta romana (deoarece se castigau produse la pret mic si nu era economic pt client sa foloseasca un curier cu plata in ramburs) le-am explicat ca categoria Mokazii e mai speciala si e una din cele mai sensibile deoarece acolo se aduna noii clienti de pe okazii si trebuie facute sau lasate acelasi reguli pentru a incuraja si pe altii sa vanda in aceeasi mod…implicit alti clienti ..pentru noi si okazii in acelasi timp…dar ei ce au facut..nimic si acea categorie e acum doar cu multe monezi ,timbre…etc(nu ca nu ar fi bune)si acolo normal ca probabilitatea de a nu avea probleme cu retur colete etc au facut ca relevanta acelor vanzatori sa primeze inaintea mea oricat as fi incercat eu sa impulsionez cu promovari…si deci din acel moment eu vand maxim 10-15 produse care imi sunt pe stock si nu am ce face cu ele…si in rest okazii a pierdut inca un client serios care culmea ajuta siteul asa cum putea sa merga spre folosul tuturor de la vanzator ,okazii ,client…+ acum si marirea taxelor…eu cateodata ma intreb ce manager au…sincer …daca doriti va recomand eu unul exceptional daca nu aveti…poate il convingeti ….sau nu )))(nu era o gluma)

Comentariile sunt închise.