Okazii.ro te invita la Kilipirim

Okazii.ro te invita Kilipirim, in perioada 30 octombrie -3 noiembrie, intre orele 10.00 si 20.00.

O ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri consistente din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Editurile participante la Kilipirim, editia de toamna sunt: Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut si Noi Media Print. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi: cele mai noi titluri pot fi cumparate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din oferta ajung la reduceri de până la 70%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, vor fi organizate o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta, toate aflate sub motto-ul ‘vintage / oldies, but goldies’. Simplitatea, eleganţa, exprimarea corecta, lectura în familie sunt doar cateva din temele abordate.

Te  asteptam la standul Okazii.ro de la Kilipirim, cu noutati, oferte si  discount-uri la foarte multe titluri din categoria Librarie, categorie care pe Okazii.ro contine peste 600.000 de carti noi si vechi.

Intrarea este libera!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu