Okazii.ro te invită la Gala Premiilor eCommerce


Okazii.ro este partenerul media al celui mai important eveniment din comerţul electronic din România. Cea de a 5-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce va avea loc în data de 2 septembrie 2010, la hotelul Ramada Bucharest Parc.

Această ediţie a Galei reuneşte 107 magazine online înscrise în concurs şi speakeri internaţionali de renume ca Bryan Eisenberg, un adevărat Guru în marketing online şi optimizarea conversiilor, Julian Harris, Manfred Stadler şi Todd “Turbo” Watson, e-relationship manager, Software Web Presence IBM Worldwide care va intra în direct la Gală prin live streaming cu o prezentare al cărei titlu este extrem de sugestiv: “Turbo’s Top 10 E-Commerce E-Marketing Lessons”.

Gala Premiilor eCommerce a devenit de-a lungul a 5 ani de existenţă o competiţie care a reuşit să aducă know-how şi rezultate concrete reprezentanţilor comerţului online din România. Pe lângă speakerii internaţionali, participanţii la Gala Premiilor eCommerce 2010 îi vor (re)întâlni pe specialiştii pieţei româneşti de comerţ electronic, urmând ca agenda evenimentului să fie publicată pe website-ul Galei în următoarele câteva zile.

Ca în fiecare an, organizatorii evenimentului pun la dispoziţie 20 de invitaţii gratuite pentru persoanele cu adevărat interesate de comerţul electronic, care au deja sau doresc să lanseze o afacere online în viitorul apropiat. Aşadar, cei interesaţi să câştige o invitaţie gratuită la GPeC, sunt rugaţi să scrie un e-mail la office@link2ec.ro până pe data de 27 august 2010 în care să îşi motiveze cât mai bine intenţia de participare.

Ne vedem la Gală!
Echipa Okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu