Okazii.ro: servicii îmbunătăţite pentru utilizatori

Dorinţa constantă de îmbunătăţire a calităţii serviciilor şi preocuparea în privinţa siguranţei tranzacţiilor au dat rezultate. În prezent, utilizatorii au la dispoziţie pe Okazii.ro noi instrumente pentru încheierea tranzacţiilor în cele mai bune condiţii.

Okazii.ro le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi dezvolta afacerile, prin deschiderea unor magazine online. Recent, platforma de magazine Okazii.ro a fost îmbunătăţită prin introducerea unui design nou şi prin simplificarea procesului de creare a unui magazin. De asemenea, oferta comercială a fost actualizată, pentru a se adapta cât mai bine cerinţelor clienţilor. Pentru a-şi dezvolta afacerea, vânzătorii au o serie de oportunităţi, printre care amintim: o formulă simplificată pentru punerea în vânzare a produselor, posibilitatea de a adăuga şi promova un număr mare de produse în acelasi timp şi pachete de promovare la cele mai avantajoase tarife din piaţă.

Peste 500 de magazine sunt deja active în cadrul acestei platforme. Avantajul cel mai important pentru un vânzător care vrea să-şi dezvolte o afacere este că pe Okazii.ro găseşte peste trei milioane de potenţiali clienţi încă din prima luna de activitate.” – spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Un alt serviciu care a fost îmbunătăţit de curând este Garanţia de Livrare. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro asigura atât protecţia cumpărătorilor, cât şi a vânzătorilor. Prin acest sistem, vânzătorul primeşte banii doar după ce cumpărătorul confirmă că tranzacţia s-a desfăşurat în condiţii bune. Vânzătorii sunt şi ei protejaţi cu Garanţia de Livrare, deoarece Okazii.ro suportă costul de retur pentru coletele pe care cumpărătorii nu le ridică.

Datorită avantajelor pe care le ofera serviciul, în ultimul an numărul tranzacţiilor pentru care utilizatorii au folosit Garanţia de Livrare a înregistrat o creştere de peste 200%. Aceeaşi tendinţă crescătoare se observă şi în cazul plăţilor efectuate cu cardul, pentru care serviciul Garanţia de Livrare se activează automat.

Îmbunătăţirile care se fac în mod constant pe site au crescut gradul de satisfacţie a utilizatorilor, lucru reflectat şi de ponderea de 98% a calificativelor pozitive acordate de catre cumparatori. Pentru acestia, sistemul de calificative oferit de Okazii.ro înseamnă un mod simplu de a-i recunoaşte pe vânzătorii de încredere şi de a alege întotdeauna cele mai bune servicii. În acelaşi timp, calificativele îi ajută şi pe vânzători să se protejeze de cumpărătorii neserioşi.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerț online din România, care conecteaza lunar milioane de cumpărători și vânzători. Cu peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu