Okazii.ro lansează prima carte scrisă pe Facebook în România

Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, lansează joi, 24 februarie 2011, prima carte scrisă pe Facebook în România. Cartea este cel mai mare ghid de agăţat scris vreodată şi are 1221 de autori, toţi fiind prieteni Okazii în reţeaua de socializare Facebook.

 

 

Intitulată „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agăţat)”, cartea include ilustraţii semnate de caricaturistul român Fabri Ioan Dorin. Volumul păstrează nota amuzantă a titlului şi caricaturilor, în spiritul ludic prezent în paginile Facebook.

 

Evenimentul de lansare va avea loc în Bucureşti, în data de 24 februarie a.c., ora 20.00, la Embassy Hanul cu Tei din strada Lipscani nr. 63-65. La evenimentul de lansare vor fi prezenţi reprezentanţii Okazii şi prietenii lor de pe Facebook, autori ai cărţii, precum şi personalităţi din online şi new media. Invitaţi la lansare, dr. Cristian Andrei şi Mirela Zivari vor răspunde întrebărilor despre psihologia cuplului în epoca reţelelor de socializare.

 

„Cartea aceasta s-a născut pe Facebook. Ea este un ghid practic, nu un tratat cu teorii. Prietenii Okazii.ro au scris un manual de agăţat pentru bărbaţi şi femei care vor mai întâi dragoste şi mai apoi filosofie”, spune Raluca Berceanu, Behavioral Analysis Socialite la Okazii.ro. „Dacă Beigbeder a scris o carte despre dragostea care durează 3 ani, iată că Okazii şi prietenii demonstrează că începutul ei e o chestiune de maxim 8 secunde, în care totul e să fii memorabil. Prima carte scrisă pe Facebook în România trebuia să fie legată de iubire şi nu este de mirare faptul că lansarea cărţii are loc chiar în seara de Dragobete”, adaugă Raluca Berceanu.

 

În numai 10 zile la începutul lunii februarie, 1221 de prieteni Okazii au scris tot atâtea replici de agăţat în cartea-concurs de pe Facebook. Unul dintre autorii cărţii a fost desemnat, prin tragere la sorţi, câştigător al unei excursii romantice la Paris. El va fi prezent la lansare pentru a-i fi decernat premiul şi va vorbi despre replica de agăţat pe care a scris-o în carte.

 

 

Despre Okazii.ro

Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România. Cu 2,7 milioane de vizitatori unici lunar şi peste 1 milion de produse disponibile pe site în orice moment, Okazii se poziţionează drept cea mai bună destinaţie de shopping inteligent. Proiectul iniţiat pe Facebook este una din componentele unei iniţiative holistice de comunicare Okazii.ro. Partenerii acestui proiect sunt  KissFM, Cosmoprint, SwissPlan.biz şi Embassy Hanul cu Tei.

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu