Okazii.ro împlinește astăzi 14 ani de activitate

Mulțumim tuturor românilor care ne sunt alături încă din anul 2000

unnamed

Okazii.ro este pionierul comerţului online din România. În mediul online, 14 ani înseamnă enorm. Înseamnă drumul de la un început modest, cu câteva zeci de produse, pana la peste 2 milioane si jumătate în prezent. Înseamnă creșterea de la câteva zeci de vânzători la 140.000, trecerea de la postarea anunţurilor ocazionale la adevărate afaceri online. Putem spune chiar că am schimbat fața internetului în acești 14 ani, făcându-l mai sigur ca oricând cu Calificativele, Vânzătorii Premium, Utilizatorii Verificați și Garanţia de Livrare, care împreună au dus la achiziții de maximă siguranță pe Okazii.ro.

Milioanelor de români care ne sunt alături, le mulţumim!”, declară Radu Sitaru, CEO–ul Okazii.ro.

Valoarea produselor vândute pe Okazii.ro în 14 ani de activitate a depășit 175 de milioane de euro.
În topul celor mai vândute produse în cei 14 ani de existență Okazii.ro se află:
1. Telefoanele mobile
2. Tenișii
3. Ceasurile
4. Laptopurile
5. Anvelopele
6. Lampioanele zburătoare
7. Bicicletele

Okazii.ro își aniversează ziua alături de cei mai fideli utilizatori ai săi, atât vânzători cât şi cumpărători. Cum varietatea şi atractivitatea ofertei depinde în primul de vânzători, cei mai performanţi dintre ei vor fi recompensaţi cu premii aniversare.

Sunt acordate vânzătorilor trei tipuri de premii aniversare:
1. Premiul Vânzătorul Anului – pentru cea mai mare cifră de afaceri și cele mai bune calificative obținute în perioada aprilie 2013 – martie 2014;
2. Premiul pentru Debutul Anului – pentru cel mai performant cont creat după aprilie 2013;
3. Premiile de Excelență – se acordă celor cu 100% calificative pozitive, cel mai mare număr de tranzacții și cea mai mare cifră de afaceri;

Câștigătorii au fost determinați în baza cifrei de afaceri și a calificativelor excelente obținute în perioada aprilie 2013 – martie 2014.
Valoarea afacerilor celor 8 vânzători care primesc astăzi Premiile de Excelenţă depășește suma de 1 milion de euro.

„Totul a început dintr-o joacă, punând câteva produse la vânzare, dar apoi mi-am dat seama cât de ușor poți vinde orice prin intermediul site-ului Okazii.ro. Cumpărătorii au fost serioși, au ridicat la timp coletele pe care le-am expediat și astfel am capătat încredere în acest sistem. Din 2009, am dezvoltat un parteneriat constructiv de ambele părți. Am fost serios și consistent cu ceea ce vând pe site-ul acesta, iar cei de la Okazii.ro au fost disponibili oricând s-a ivit vreo problemă, rezolvând-o în cel mai scurt timp. Recomand cu încredere site-ul Okazii.ro.”, declară vânzătorul venonz2009, unul din vânzatorii premiați de Okazii.ro pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul site-ului.

Promoții aniversare
Pentru vânzători oferim dublarea sumei la încarcărea contului, dacă încărcarea se face pe 15 aprilie între orele 14 – 15.00. Bonusul, în valoare maximă de 250 euro, se acordă doar alimentărilor prin card sau PayPal.

Pentru cumpărătorii de pe Okazii.ro, am pregătit împreună cu vânzătorii noștri o campanie de reduceri de până la 59%.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Ramona Hromei
PR Officer Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389
E-mail: ramona.hromei@okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu