Okazii.ro a introdus cererea de oferta – un nou instrument pentru cresterea calitatii tranzactiilor in categoria Auto

Bucuresti, 19 ianuarie 2016 – Utilizatorii Okazii.ro interesati sa vanda sau sa cumpere produse din categoria Auto-moto, piese si accesorii au acum posibilitatea de a folosi un nou instrument – cererea de oferta. Prin intermediul acesteia, cumparatorii pot solicita oferte si pentru produse care nu sunt listate in cadrul site-ului.

Utilizatorii Okazii.ro care vor sa faca o achizitie in categoria Auto pot gasi mai simplu si mai rapid produsele de care au nevoie prin intermediul cererii de oferta. Astfel, daca la cautarile facute pe site nu au identificat produsele dorite, au posibilitatea de a solicita oferte de la vanzatori.

Cererile cumparatorilor vor ajunge in mod automat la toti vanzatorii de pe Okazii.ro care si-au activat acest serviciu. Pentru a raspunde la o cerere de oferta, vanzatorul are doua posibilitati: indicarea unui produs pe care il are deja la vanzare pe Okazii.ro sau adaugarea unui nou produs pe site (produsele pot fi adaugate foarte usor, printr-o varianta simplificata de punere in vanzare). In acest fel, vanzatorul poate incheia un numar sporit de tranzactii, chiar si cu produse pe care le are in stoc si pe care, la solicitarea cumparatorului, le poate adauga imediat pe site, ca raspuns la o cerere de oferta.

De remarcat este faptul ca vanzatorii isi pot activa in mod gratuit in cont serviciul cerere de oferta, iar cumparatorii pot administra, compara si selecta direct din cont ofertele primite, avand astfel sanse sporite de a incheia cele mai avantajoase tranzactii.

Reamintim ca pe Okazii.ro toate anunturile de vanzari de autoturisme sunt gratuite. Anunturile auto sunt sustinute si prin includerea frecventa in campaniile desfasurate pe Okazii.ro sau prin intermediul altor canale de promovare.

Noul serviciu s-a bucurat de succes inca din primele zile de functionare si peste 200 de vanzatori din categoria Auto au deja activa in cont sectiunea dedicata cererilor de oferta. Serviciul se adreseaza atat vanzatorilor de piese auto, accesorii auto si anvelope (noi sau second hand), cat si magazinelor de specialitate, parcurilor de dezmembrari sau service-urilor auto. Este inca un pas facut de Okazii.ro, care deschide noi posibilitati de realizare a unor tranzactii satisfacatoare pentru toti utilizatorii.

Despre Okazii.ro
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert online din Romania, care conecteaza lunar milioane de cumparatori si vanzatori. Cu peste trei milioane de produse listate in toate categoriile, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Contact
Adelina Diaconu – PR & Social Media Specialist
adelina.diaconu@okazii.ro
0754040389

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu