Okazii.ro: 12 ani de comerţ online în România

 

 

Împlinim 12 ani împreună. De la an la an, numărul românilor care intră pe Okazii.ro creşte tot mai mult. Românii caută, cumpără, vând şi urmăresc cele mai potrivite okazii pentru ei, un obicei pe care îl respectă. Dovada interesului sporit al românilor pentru Okazii.ro, îl reprezintă timpul petrecut pe site. Numai anul trecut, timpul petrecut de utilizatori pe Okazii.ro a fost de 1843 de ani, aproape 2 milenii dedicate căutarii celor mai bune okazii”, afirmă Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

 

În 15 aprilie 2000, acum 12 ani, prima okazie cumpărată a fost o bicicletă Pegas, oferită de un utilizator din Braşov. Pe Okazii.ro, în anul 2001, se vindea primul telefon pe internet din România. În toţi cei 12 ani, toate noutăţile tehnologice au fost găsite pentru prima oară pe Okazii.ro, de la telefoanele mobile cu cameră, la iPod-uri, iPhone-uri, tablete şi până la Kindle-uri. Anul acesta, prima okazie  cumpărată a fost o tabletă,  oferită  de un utilizator din Timişoara. Mai multe detalii, în imaginea ataşată, Istoricul Okazii.ro.

 

Dacă la finalul anului 2000, pe Okazii.ro, erau doar 5000 de produse la vânzare, în prezent, numărul acestora este de peste 1.4 milioane. Peste 3,7 milioane de români au găsit pe Okazii.ro, locul unde să cumpere şi să vândă în siguranţă orice îşi doresc.  Aşa cum se poate observa, în imaginea din ataşament, Okazii.ro în cifre.

 

Pe Okazii.ro se tranzacţionează sute de mii de telefoane, electronice, produse IT&C, haine, accesorii, obiecte de colecţie sau de decor, articole sportive, maşini şi multe altele, noi sau second hand, diponibile în sute de categorii de produse.

 

În cei 12 ani de activitate, Okazii.ro s-a implicat în nenumărate acţiuni caritabile, cea mai recentă fiind campania “Fii campion cu mănuşile lui Bute!, campanie care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului şi a mass-media. Mănuşile lui Lucian Bute, din meciul câştigat în faţa lui Jean Paul Mendy de la Bucureşti, au fost adjudecate prin licitaţie cu 10.001 eur, bani care au ajuns la Clubul de Box din Pechea, suma urmând să fie investită în totalitate în renovarea şi echiparea sălii de antrenament a clubului. “Campania de licitare a mănuşilor lui Lucian Bute a devenit cea mai de succes iniţiativă de acest gen din istoria Okazii.ro, dar şi cea mai vizibilă licitaţie caritabilă online din România. În plus, s-a văzut că românii îşi respectă şi îşi susţin campionii”, mai adaugă, Costin Cadelcu.

 

 

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerț online din România, conectând milioane de cumpărători și vânzători în fiecare zi. Cu 1,4 milioane de produse listate în toate categoriile și peste 3,7 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendințelor de cumpărare online.

 

 

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu