Okazii aduce o premiera in Romania

Cumparatorii pot proba pe loc produsele de incaltaminte comandate online

In perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2013, Okazii.ro deruleaza campania -Marimea conteazaa, adresata cumparatorilor online pasionati de fashion.

Beneficii pentru cumparatori:

1. livrare gratuita pentru 2.000 de produse noi;

2. la momentul livrarii curierul ofera cumparatorului un interval de 10 minute pentru probarea pe loc a produsului comandat;

3. daca produsul primit de pe Okazii.ro nu are marimea potrivita, atunci returul se face gratuit, fara costuri pentru cumparatori.

Atat femeile, cat si barbatii au la dispozitie o selectie de 2.000 de produse noi, din magazinele de pe Okazii.ro. Categoriile incluse in campanie sunt: pantofi, ghete, botine, adidasi, tenisi. ?Am reusit sa depasim o limitare pe care shopping-ul online o avea pana acum, respectiv imposibilitatea de a proba pe loc produsul comandat online. Okazii.ro este prima platforma de shopping online care a implementat serviciului Try&Buy al firmei de curierat SameDay, declara Adriana Ancuta, Fashion Category Manager la Okazii.ro.

Partenerii Okazii.ro in cadrul campaniei „Marimea Conteaza” sunt firma de curierat SAMEDAY, Cosmopolitan si Eva.ro.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse listate in toate categoriile, peste 4,2 milioane de vizitatori lunar si 140.000 de vanzatori.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Ramona Hromei
PR Officer Okazii.ro, Netbridge Services
Tel: 0754.040.389

E-mail: ramona.hromei@okazii.ro

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu