O noua modalitate de a vinde pe Okazii.ro – cererea de oferta

Daca vinzi piese auto sau accesorii ai la dispozitie o noua functionalitate – cererea de oferta. Prin intermediul acesteia cumparatorii vor putea cere o oferta si pentru produse care nu sunt listate in cadrul site-ului. Cererea cumparatorilor va ajunge in mod automat la toti vanzatorii care si-au activat optiunea.

Ce trebuie sa fac pentru a primi cereri de oferta?

Acceseaza sectiunea Setari primire cereri de oferta si alege categoriile pentru care doresti sa primesti cereri de oferta. In acest moment, functionalitatea este disponibila pentru toate categoriile din sectiunea Auto, moto, piese si accesorii.

Unde pot vedea cererile de oferta?

Atunci cand un cumparator cere o oferta pentru un anumit produs te vom notifica prin intermediul e-mail-ului. De asemenea, poti vedea toate cererile primite accesand sectiunea Cereri de oferta primite

Cum raspund unei cereri de oferta?

Raspunsul la o cerere de oferta se realizeaza indicand un produs pe care il ai deja la vanzare sau adaugand un nou produs pe site. Activarea unui nou produs se face foarte usor, intr-un singur pas.

Cum se realizeaza tranzactia?

In momentul in care produsul adaugat de catre tine este vizibil pe site noi vom anunta cumparatorul iar acesta va putea plasa o comanda ca la orice alt produs de pe site.

Cat ma costa activarea acestei functionalitati?

Activarea este gratuita. Vei plati doar comisionul standard de tranzactionare daca ai un cumparator.

 

Activeaza si tu noul serviciu si raspunde cat mai repede cumparatorilor.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu