Noutati in platforma de Magazine Okazii.ro

Magazinele Okazii.ro beneficiaza permanent de atentia noastra si asta inseamna nu doar costuri reduse de promovare pentru magazinele intrate recent in sistem, asa cum ai putut citi in articolul precedent, ci si o implicare continua din partea noastra in procesul tehnic de integrare a produselor acestora in Okazii.ro.

Okazii.ro ofera integrare cu cele mai utilizate platforme destinate comertului online

De curand, este disponibila versiunea actualizata a scriptului pentru platforma Magento 1.9, alaturandu-se celor pentru platformele CS-Cart, Prestashop, Opencart si Woocommerce care au fost actualizate in ultimele saptamani. Pe scurt, iti punem la dispozitie variante actualizate de script pentru cele mai utilizate platforme de e-commerce din piata.

Si pentru ca procesul de import sa fie unul simplu, am actualizat si sectiunea de Ajutor in care poti gasi informatiile necesare pentru un import rapid si corect al produselor tale pe Okazii. Vei gasi, de asemenea, toate informatiile de care ai nevoie pentru sincronizarea categoriilor tale de produse cu cele existente in catalogul Okazii.ro.

Mai mult, in sectiunea generala de Ajutor pentru Magazine (pe care o poti accesa aici) gasesti informatii interesante despre Instrumentele de Marketing pe care le ai la dispozitie, informatii generale despre administrarea magazinului tau pe Okazii.ro, precum si o imagine clara a costurilor pe care le vei avea cu acest serviciu pe Okazii.ro.

Daca ai magazin, acceseaza sectiunea “Panou de control” pentru realizarea importului. Daca nu ai inca magazin, acceseaza aceasta pagina. Nu uita ca pe Okazii.ro poti vinde in forme diverse. Asa ca vezi ce ti se potriveste si treci la treaba! Alatura-te celor mai buni vanzatori de pe site-ul nostru, care sunt dedicati acestei activitati, prospecteaza in permanenta piata, aleg cele mai bune solutii de vanzare si apoi se bucura de performante.

Echipa Magazine Okazii.ro iti sta la dispozitie pe email (magazine@okazii.ro) sau la telefon (0374187898).

Succes la vanzari!

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu