Noul sistem Okazii de plată a taxelor pentru vânzare

Din 15 octombrie, Okazii.ro implementează un nou sistem de plată a taxelor pentru vânzători. Taxele vor fi percepute pe baza Înştiinţărilor de plată, pe care utilizatorii le vor primi lunar.

Înştiinţările de plată (regularizările) sunt declaraţii lunare de activitate financiară în contul vânzătorilor Okazii.ro. Ele rezumă activitatea contului, arată noua sumă datorată şi furnizează detalii cu privire la plăţi, restituiri, reduceri, credite şi taxe care au fost aplicate contului în timpul ciclului de facturare.

Aceste înştiinţări de plată se emit conform următoarelor două cicluri:

Data de înregistrare a contului Data de emitere a înştiinţării Ciclu de Facturare / Perioada pentru care se emite înştiinţarea Care este termenul de plata ?
Prima jumătate a lunii (1-15) Data de 30 a lunii O lună, de la data de 30 a lunii trecute 10 zile (30-10 a lunii următoare)
A doua jumătate a lunii (16-31) Data de 15 a lunii O lună, de la data de 15 a lunii trecute 10 zile (15-25)

Poţi găsi multe detalii despre sistemul de plată a taxelor pentru vânzători urmând linkul din secţiunea Ajutor.

Sistemul Okazii prevede perceperea de taxe pentru punerea produselor în vânzare. Acestea sunt taxele pentru promovarea produselor cu caracteristici opţionale, taxele de inserare, comisioanele pentru produsele vândute, abonamentul de magazin.

Nu se percepe o taxă de membru pentru un cont de bază, astfel încât toate aceste taxe sunt datorate exclusiv activităţilor de vânzare.

Notificarea de plata se trimite prin e-mail, iar înştiinţarea de plată este disponibilă în format „pdf” în secţiunea Contul meu / Financiar / Înştiinţări de plată.

Spor la vânzare!
Echipa Okazii

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu