Noul algoritm de cautare – Kinetic v.1 – este online

Din 20 mai 2014, Okazii.ro a lansat pentru toti utilizatorii prima varianta a noului sau algoritm de cautare, Kinetic. Iata care sunt noutatile pe care le aduce.

Kinetic are ca element central – experienta de cumparare. Vrem ca vanzatorii nostri sa poata crea o experienta remarcabila pentru cumparatori.

Kinetic v.1 a fost in dezvoltari tehnice si testari „live” timp de cateva luni, iar rezultatele testelor confirma o imbunatatire considerabila a experientei de cumparare in randul utilizatorilor.

Kinetic a dus la cresterea vitezei de identificarea a produsului dorit, crestere care face decizia de cumparare mai usoara: se scurteaza atat timpul de cautare a unui produs, cat si timpul de gasire a alternativelor posibile.

In prezent, Okazii.ro este singurul magazin online din Romania cu peste 3,000,000 de produse active, care ofera utilizatorilor sai un motor de cautare performant, modern, bazat pe o tehnologie de ultima generatie.

Kinetic este rezultatul efortului unei echipe de ingineri, analisti si specialisti care vor continua sa-i imbunatateasca performantele. Un nou update al algoritmului este asteptat in cursul lunii urmatoare.

Mai multe informatii si recomandari pentru vanzatori gasesti in acest articol.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu