Noi update-uri la inceput de an

Pentru ca suntem preocupati sa va oferim o experienta cat mai placuta pe Okazii.ro, astazi am pus online doua noi update-uri:

1. Raport pentru taxa de listare – de acum puteti sa vizualizati lista de produse pentru care vi s-a retras taxa de listare. Raportul este disponibil in sectiunea Financiar din Contul meu: http://www.okazii.ro/contul-meu/financiar. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-ul “Detalii”, din dreptul operatiunii “Taxa listare” iar apoi pe “Descarca raport taxa listare”.

Raportul este in format .csv si este recomandat sa fie deschis cu programul Microsoft Office. Acesta va contine id-urile produselor, titlurile si link-urile catre acestea.

2. Update la optiunile de sortare – modul in care sunt prezentate optiunile de sortare a fost modificat, acestea fiind afisate acum deasupra listelor cu rezultate. In acest fel sunt mai usor de folosit si cumparatorii vor putea sa ajunga mai usor la produsele cautate. Implicit, rafinarea rezultatelor afisate cumparatorilor va duce la o crestere a ratei de conversie, lucru pe care ni-l dorim atat noi cat si voi.

Speram ca noile modificari sa va ajute in activitatea voastra.

Asteptam orice tip de feedback prin intermediul comentariilor de mai jos

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu